Jump to content

Miss and Mister B-Zone - Editia 5 a început. Te poți înscrie aici

cedryk public enemy

Un nou scandal uriaş, cu Cristiano Ronaldo în prim-plan. Portughezul i-a înfuriat teribil pe fanii sud-coreeni după ultimul meci al lui Juventus

Recommended Posts

Fanii fotbalului din Coreea de Sud au fost nemulţumiţi de faptul că, vineri, în timpul meciului dintre K-League Stars şi Juventus Torino, scor 3-3, Cristiano Ronaldo nu a intrat deloc pe teren.

Reprezentaţii unei firme de avocatură au declarat luni, conform DailyMail, că peste 2.000 de sud-coreeni au dat în judecată agenţia care a organizat partida amicală pentru că superstarul portughez, Cristiano Ronaldo, nu a intrat deloc în teren.

Potrivit aceleiaşi surse, contractul îl obliga pe Ronaldo să joace cel puţin 45 de minute, fapt care a atras peste 65 de mii de spectatori, biletele epuizându-se la aproximativ două ore după ce au fost puse în vânzare. Cele mai ieftine bilete la partida dintre Juventus şi K-League Stars au costat 25 de dolari, în timp ce cele mai scumpe bilete au fost 338 de dolari.

Robin Zhang, preşedintele The Festa, agenţia care a organizat amicalul, a declarat, pentru SBS, că i s-a adresat în legătură cu acest lucru vicepreşedintelui Juventus, Pavel Nedved, în timpul meciului, acesta răspunzându-i: ”Şi eu sper să joace Ronaldo, dar el spune că nu vrea. Îmi pare rău, nu pot face nimic”.

”A trădat 60.000 de spectatori şi ne-a înjosit. Nu mai sunt un fan Ronaldo”, a scris, pe Instagram, un spectator al amicalului dintre Juventus şi K-League Stars.

Supăraţi că idolul lor nu apare pe teren, cei 65 de mii de sud-coreeni au strigat, în timpul meciului, numele lui Lionel Messi.

sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.