Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Candidată la Medicină, eliminată din examen după ce a primit un mesaj RO-ALERT


uS DeviL
 Share

Recommended Posts

Candidată la Medicină, eliminată din examen după ce a primit un mesaj RO-ALERT

 

eleva, scoala, examen

 

 

 

O candidată la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității Oradea a fost eliminată, vineri, din examen, pentru că avea asupra ei un telefon mobil. Tânăra a fost prinsă după ce a primit un mesaj RO-ALERT. Aceste mesaje trimise de DSU sună chiar dacă telefonul este pus în modul silențios.

 

„Am avut o candidată la Medicină care a fost eliminată din examenul scris după ce a fost prinsă având asupra sa un telefon mobil. A primit un mesaj RO ALERT astfel că a fost depistat telefonul. Li s-a explicat înainte candidaților că nu au voie să intre cu telefoanele mobile și cu niciun alt tip de echipament electronic în sală, scrie și în regulamentul de admitere acest lucru”, a spus Florian Bodog, președintele comisiei de examen și fost ministru al Sănătății, potrivit Mediafax.

 

El a precizat că absolventa de liceu se va putea înscrie, din nou, în toamnă, dacă vor mai rămâne locuri libere.

 

Potrivit lui Bodog, la Medicină s-au înscris 932 de candidați pe 144 de locuri. Rezultatele la examen se vor afișa în cursul zilei de vineri.

 

 

Sursa: digi24.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.