Jump to content

Oferte de 10 milioane de euro pentru Puşcaş! Interul are de ales între două cluburi importante


cedrykk
 Share

Recommended Posts

George Puşcaş (23 de ani) este foarte aproape să plece de la Inter Milano, după ultimele oferte primite de clubul italian. FCInterNews anunţă că Birmingham City şi Saint-Etienne au acceptat termenii financiari propuşi de Inter, în valoare de 10 milioane de euro. Sunt dispuse să ofere această sumă, prin bani la transfer şi alte bunusuri care ar urma să fie trecute în contract.

Recent, Crescenzo Cecere, agentul lui George Puşcaş a anunţat că fotbalistul să nu va mai împrumutat de Inter Milano în această vară, astfel că un transfer definitiv al atacantului este foarte probabil. Ulterior, Inter i-a fixat suma de transfer la 10 milioane de euro, iar echipele interesate au început să vină cu propuneri clare. "Puşcaş este în China, unde se antrenează alături de echipă. Aşteptăm veşti noi în privinţa sa, însă momentan nu sunt noutăţi. Jucătorul mai are un an de contract, deci nu va mai fi împrumutat. Fie va fi transferat definitiv, fie va rămâne la Inter. Dorinţa lui este de a fi la dispoziţia antrenorului de la Inter (n. red. – Antonio Conte).

Sunt foarte multe formaţii interesate de Puşcaş, le vom evalua pe toate, fereastra  de transferuri fiind deschisă până pe 2 septembrie. El aparţine de Inter, fiind un jucător cu multe oferte atât din Italia, cât şi din afara ţării. Inter îl evaluează la multe milioane de euro. Puşcaş a făcut şi un sacrificiu, întorcându-se la echipă mai devreme din vacanţă", a declarat Cecere, potrivit fcinter1908.it, care speră ca să îl ducă pe Puşcaş într-un campionat de top din Europa, în Franţa sau Anglia.

George Puşcaş aparţine de Inter Milano încă din 2014, când a fost adus de la Liberty Oradea. Acesta a fost împrumutat la echipe precum Bari, Benevento sau Novara, iar în ultimul sezon a evoluat la Palermo, în Serie B. Problemele financiare ale sicilienilor nu le-au permis să se înscrie în următoarea ediţie de campionat şi nici să îl cumpere definitiv pe român, astfel că Puşcaş s-a întors la Inter.

Puşcaş a înscris patru goluri pentru Româna U21 la Campionatul European, fiind numit de UEFA în echipa ideală a turneului final.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.