Jump to content

Secretul lui Florinel Coman în faţa accidentărilor: "Aşa intru pe teren"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

FCSB suferă din cauza accidentărilor. Nouă jucători importanţi din lotul lui Bogdan Andone se recuperează, iar Florinel Coman a explicat care este motivul principal al "rupturilor" din ultima perioadă.

"Cred că oboseala este un factor, că jucăm din trei în trei zile. Cei de la U21 nu prea am avut vacanţă şi din această cauză se ajunge la accidentări", a spus atacantul în vârstă de 21 de ani în cadrul unei conferinţe de presă, care a adăugat că el nu se teme de accidentări:

"Nu joc cu teamă. Sunt foarte concentrat, nu mă gândesc deloc la accidentări. Intru pe teren, uit de oboseală, de accidentări, dau tot ce pot pentru echipă, sută la sută. La fel şi la antrenamente. Eu nu am simţit încă nimic şi sper să nu simt. Dar ca oboseală, este normal să existe. Îmi pare rău că s-au accidentat colegii mei, abia aştept să se întoarcă şi cred că vor fi şi mai puternici".

Dragoş Nedelcu, Mihai Pintilii, Ioan Hora, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Harlem Gnohere, Olimpiu Moruţan, Mihai Roman şi Dennis Man sunt jucătorii care au umplut infirmeria la FCSB.

În legătură cu meciul de joi, 1 august, de la ora 21:30, în faţa armenilor de la Alashkert, Florinel Coman este sigur că FCSB se va califica în turul 3 preliminar al Europa League. În prima manşă, din deplasare, formaţia pregătită de Bogdan Andone a câştigat cu 3-0.

"Pot exista surprize, dar clar nu va fi cazul mâine. Eu cred că putem ajunge în grupele Europa League, am încredere în echipă pe care o avem, în jucători, avem un grup foarte valoros, aşa că eu cred că vom ajunge în grupe.

Este un moment greu, dar eu cred că vom trece şi peste acest moment, depinde doar de noi, trebuie să câştigăm meciurile pe care le avem şi vom avea o linişte şi vor reveni şi jucătorii accidentaţi, aşa că eu cred că vom trece şi peste asta", a mai spus Coman.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.