Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Fiul lui Ole Gunnar Solskjaer a debutat chiar împotriva lui Manchester United: "Are fotbalul în sânge"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Noah Solskjaer (19 ani), fiul antrenorului lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer (46 de ani), a debutat pentru echipa norvegiană Kristiansund, chiar împotriva echipei Manchester United, grupare antrenată de Ole Gunnar Solskajaer, tatăl său. Englezii s-au impus cu 1-0, iar Noah a jucat în a doua repriză.

Mai mulţi juniori, printre care şi Noah, au fost convocaţi să joace la echipa mare a lui Kristiansund, în meciul amical cu formaţia pregătita de tatăl său.

Manchester United s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Juan Mata în minutul 90+2.

Antrenorul lui Kristiansund, Christian Michelsen, a declarat la conferinţa de presă: ”În timp ce tatăl său era un jucător extrem de eficient cu cât se apropria mai mult de poartă, Noah este genul de jucător care creează atacuri. Are multe calităţi şi are fotbalul în sânge”.

Atacantul lui Manchester United, Romelu Lukaku nu a fost inclus în lotul lui Manchester United, pentru deplasarea în Norvegia, belgianul fiind legat de un potenţial transfer la Inter Milano.

Kristiansund se află pe poziţia 7, în clasamentul Eliteserien.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.