Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Carles Puyol, lecţie de ataşament pentru Barcelona. Ce le-a făcut fostul căpitan al catalanilor rivalilor de la Real Madrid


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Carles Puyol (41 de ani), fostul căpitan al celor de la FC Barcelona, a dezvăluit într-un interviu că a refuzat în cariera sa două oferte de a se alătura rivalei Real Madrid.

Puyol, care şi-a petrecut întreaga carieră la FC Barcelona, în intervalul 1999-2014, a explicat că Real Madrid l-a dorit atât în sezonul 2001/2002, cât şi în stagiunea 2004/2005, însă fostul fundaş central a refuzat propunerea în ambele ocazii, preferând să îşi demonstreze ataşamentul faţă de echipa la care a crescut.

“Real Madrid îl avea antrenor pe Jose Antonio Camacho, care mă voia atât pe mine, cât şi pe Ronaldinho. Au încercat să mă aducă de două ori, dar am decis să rămân pentru că mă aflam la cea mai bună echipă din lume şi îmi doream să câştig trofee aici”, a declarat Puyol, la TV3, citat de Marca.

Carles Puyol şi-a petrecut întreaga carieră la FC Barcelona, acumulând 593 de meciuri şi 19 goluri pentru echipa catalană. Alături de aceasta, fostul fundaş central a obţinut de trei ori Liga Campionilor, de trei ori Supercupa Europei, de două ori Campionatul Mondial al Cluburilor, de şase ori titlul în Spania, de opt ori Supercupa Spaniei şi de două ori Cupa Spaniei.

Puyol are 100 de meciuri şi în naţionala Spaniei, alături de care a obţinut Campionatul Mondial, în 2010, şi Campionatul European, în 2008. Acesta s-a retras din activitate în 2014.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.