Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung pregăteşte Galaxy A30s, un nou smartphone mid-range cu triple-camera


Swerzie
 Share

Recommended Posts

Samsung continua sa extinda seriile de telefoane Galaxy A si M cu noi modele, acoperind fiecare segment de piata ramas descoperit. Aparand ca o versiune usor imbunatatita a modelului A30, Galaxy A30s incearca sa convinga mai ales cu performantele sale foto.

Daca actualul model vine echipat cu un senzor principal de 16MP si modulul de 5MP cu lentile wide, succesorul Galaxy A30s face trecerea la un sistem triple-camera, care sa ofere in plus si functia zoom. 

 

samsung-galaxy-a.jpg?height=388&width=640

 

La partea din fata, Galaxy A30s vine cu un ecran Infinity-V, cu o forma a bretonului decupat in jurul camerei foto usor diferentiata fata de actualul design Infinity-U. 

Cu nume de cod SM-A307FN, Galaxy A30s vine echipat cu 3GB memorie RAM si Android 9 Pie deja instalat, personalizat cu o noua interfata One UI. Desi chipestul folosit nu este precizat, benchmark-uri neoficiale pozitioneaza noul A30s la un nivel de performanta similar cu actualul model Galaxy A30, bazat pe chip-ul Exynos 7904 cu procesor octa-core la 1,8 GHz. 

 

Noul Galaxy A30 va fi lansat in data de 11 august, mai intai pentru piata din India. Deocamdata, nu exista informatii privind disponibilitatea acestui model in piata europeana. 

 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.