Jump to content

Transfer spectaculos pentru Zidane la Real Madrid! Un super-jucător de la Ajax vine pe ”Santiago Bernabeu” pentru o sumă ameţitoare


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Donny Van de Beek (21 de ani), mijlocaşul celor de la Ajax, este aproape de transferul carierei. Real Madrid s-a înţeles cu oficialii campioanei Olandei pentru transferul tânărului fotbalist.
Van de Beek ar fi acceptat deja oferta fostei campioane a Europei, dar jurnalistul brazilian Marcelo Bechler anunţă ca aceştia i-au propus mijlocaşului să joace pe ”Santiago Bernabeu” începând cu sezonul următor. Dacă se vor pune la punct toate detaliile, Ajax va da un nou ”tun” financiar: aproximativ 60 de milioane de euro în schimbul jucătorului, care ar urma să semneze pe o perioadă de cinci sau şase ani.
La fel ca Frenkie de Jong sau Matthijs de Ligt, Van de Beek este crescut la academia celor de la Ajax Amsterdam, fiind promovat la prima echipă în 2016, la vârsta de 18 ani. 17 goluri şi 13 pase decisive în 57 de partide sunt cifrele lui Van de Beek în toate competiţiile, în sezonul precedent.
Ajax a fost surpriza sezonului trecut de UEFA Champions League. ”Lăncierii” au ajuns până în semifinale şi au fost la un pas să joace ultimul act pe Wanda Metropolitano, cu Liverpool, dar Tottenham a rezolvat soarta calificării cu un gol marcat de Lucas Moura în ultimul minut al meciului retur.

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.