Jump to content

Cum te simţi ca fotbalist după ce Gigi Becali spune despre tine: "Ia 30.000 de euro şi scapă-mă de el"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

Gigi Becali a criticat mai mulţi jucători după meciul FCSB - Alaşkert. Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a dezvăluit că a avut o ofertă pentru fundaşul Mihai Bălaşa, dar acum e dispus să dea bani pentru a se despărţi de apărătorul care a primit cartonaşul roşu în partida de la Giurgiu cu armenii. A greşit şi a provocat un penalty din postura de ultim apărător.  
"Bălaşa te nenoroceşte. Am avut ofertă de 500.000 de euro pentru Bălaşa. Am vrut 600.000 de euro. Acum, îl sun pe respectivul şi îi spun: ”ia 30.000 de euro şi scapă-mă de el!”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.
Becali i-a criticat şi pe Thierry Moutinho, Salomao sau Stan. "Nu mai vede în viaţa lui să mai joace (n.red - Bălaşa). Ce poţi să-i mai zici? Ce poţi să-i zici unui jucător care face aşa? Nu am văzut o asemenea chestie.
De un an de zile spun că nu avem fundaş central, nu am luat fundaş central. Am mai făcut şi o tâmpenie, i-am mai luat şi pe Moutinho şi pe Salomao, care nu stau în ghete. Acum am dat telefon şi i-am zis: spune-i şi lui Salomao şi lui Moutinho să nu mai apară la echipă. Antrenaţi-i să poată să stea în ghete şi după aia să intre. Să nu-i mai pună nici pe foaie pe lista UEFA. Hai că Moutinho mai e cum mai e, dar pe Salomao de ce să-l pui pe lista UEFA, că nu are ce căuta. Decât să joace el, mai bine joacă un portar, să-l băgăm în locul lui. Voi ziceţi că Bălaşa. E adevărat, dar eu zic că Stan. Şi primul gol şi a doua oară, centrare de el, de acolo... Să vedem ce o să pot să fac cu el, unde să-l dau, poate îl dau liber".

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.