Jump to content

Cum explică Hagi diferenţa dintre Viitorul şi Gent, dar şi eliminarea din Europa: "Nu îmi convine că am fost eliminaţi, dar asta e realitatea, trebuie să o accept"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

FC Viitorul a ieşit cu fruntea sus din cupele europene. Sub scandarea fanilor prezenţi pe stadionul de la Ovidiu "Gică Hagi, Gică Hagi", câştigătoarea Cupei României a câştigat cu 2-1 returul cu Gent din turul 2 preliminar al Europa League.

Acest rezultat nu a calificat-o însă pe Viitorul în turul 3. În partida de acasă, belgienii s-au impus cu 6-3 pe teren propriu (scor general 7-5), iar Gheorghe Hagi a rămas cu un gust amar în uma acestei duble.

"Nu îmi convine că am fost eliminaţi, dar am întâlnit un club foarte bine organizat, un club foarte bun, care vine dintr-o ţară unde primele şase echipe sunt foarte bine organizate. Realitatea e că trebuie să ne dezvoltăm, nu putem să ne ridicăm la nivelul lor, al fotbalului belgian, România în momentul de faţă. Cred că suntem departe de ei. Mai avem mult de muncit, să construim infrastructură, să construim bugete, să fie finanţatate cluburile cum trebuie. Staţi liniştiţi că eu o să încerc să o fac. Nu ştiu în cât timp, dar asta am în cap şi vom începe de mâine să muncim la acest lucru, să încercăm să devenim mai buni, mai competitivi, mai aproape de ei, pentru că nu îmi convine ce s-a întâmplat în aceste două meciuri. Dar asta e realitatea, trebuie să o accept", a spus Hagi, la finalul partidei, care a mai continuat:

"Meciul s-a jucat la ei. Realitatea e că noi am jucat prost prima repriză la ei. Până i-am cunoscut...pentru mine e o învăţătură. Aveaţi vreun dubiu că nu ştim să jucăm fotbal? Ba da, ăsta e singurul lucru pozitiv. Restul... am luat multe goluri aşa că nu putem să... nu meritam. Ei au arătat mai bine ca noi, mai puternici. Singurul meu defect în momentul de faţă, dar sunt forţat şi trebuie să o fac, că trebuie să îmi fac bugetul cu vânzarea de jucători. Iar tot ce am mai bun, azi lucrez şi mâine o iau de la capăt. În fiecare an o iau de la capăt, de la zero. Când o să am doi, trei ani lotul sau o să vând un jucător şi o să fac buget de 10-15 milioane, atunci cu siguranţă mă bat cu ei. Dar până atunci îmi e greu".

sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.