Jump to content

Dacia Duster este disponibil în România și cu noul motor pe benzină TCe de un litru și 100 CP: prețurile încep de la 13.550 de euro


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

708182l-610x390-b-29e9d49b.jpg

 

Dacia Duster poate fi achiziționat și de pe piața din România împreună cu noul motor pe benzină TCe de un litru și 100 CP, iar prețurile încep de la 13.550 de euro pentru echiparea Essential.

 

Dacia a lansat cu numai câteva zile în urmă o nouă motorizare pentru Duster, o unitate pe benzină TCe cu capacitatea de un litru și 100 de cai putere, însă aceasta a fost disponibilă inițial doar pe piața din Franța.

Noua versiune poate fi achiziționată acum și de pe piața din România, potrivit informațiilor disponibile în configuratorul online al mărcii de la Mioveni.

Astfel, noul motor este disponibil pentru linia de echipare de baza Essential, caz în care prețul de pornire al lui Dacia Duster este de 13.550 de euro.Practic, după eliminarea motorului SCe de 115 CP din ofertă, versiunea cu noul motor TCe de un litru și 100 CP devine cea mai accesibilă din gama Duster pentru piața din România.

În plus, noul motor poate fi comandat și împreună cu linia de echipare Comfort, caz în care prețul crește la 14.600 de euro. Linia de echipare Comfort oferă în plus, pe lângă dotările de bază ale liniei Essential, și proiectoare de ceață, oglinzi exterioare electrice, geamuri spate electrice, volan reglabil pe înălțime și adâncime, aer condiționat cu reglare manuală, Cruise Control cu limitator de viteza sau tapițerie specială Comfort.

 

426630l-545x347-n-f8ee642f.jpg

 

Noua unitate TCe de 100 CP este acompaniată de o cutie de viteze manuală cu 5 trepte și permite SUV-ului să ajungă la 100 km/h în 12.5 secunde, în timp ce consumul mediu menționat de constructor este de 5.5 litri pentru 100 de kilometri.

Noul motor disponibil pe Dacia Duster este produs la uzina de la Mioveni de la sfârșitul anului trecut și este dezvoltat în cadrul Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi. De altfel, motorul este prezent inclusiv în oferta noii generații Renault Clio, care a fost dezvăluită în primăvara acestui an. Cel mai probabil, unitatea va ajunge în curând și pe celelalte modele Dacia, inclusiv pe Sandero și Logan.

Restul gamei de motorizări rămâne neschimbată: Duster poate fi achiziționat și cu motorul pe benzină TCe de 1.3 litri disponibil în versiuni de 130 CP și 150 CP, dar și cu unitatea diesel Blue dCi de 1.5 litri în variante de 95 CP și 115 CP.

 

SursaCLiCK

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.