Jump to content

The Negotiator (1998)


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

  • O descriere a filmului:

SPOILER ALERT

 

Negociatorul lui F. Gary Gary nu este o fictiune. Personajul a existat in realitate si a fost angajat al FBI, dar felul in care il portretizeaza maestrul Samuel L. Jackson face dintr-un personaj puternic o adevarata legenda.

 

Actiunea filmului se petrece in Chicago, unde unul dintre cei mai buni experti in negocierea cu teroristii risca sa fie inchis in urma unor acuzatii nedrepte. El se trezeste implicat in niste afaceri mai mult decat dubioase. Rivalii sai in aceasta lupta nedreapta sunt chiar capii politiei din Chicago, care incearca sa iasa cu bine dintr-o afacere dubioasa si arunca intreaga vina pe el. Singura sa solutie este aceea de a lua ostatici cativa politisti, pana cand va putea clarifica lucrurile. In acest caz, el va fi cel cu care va negocia pentru eliberarea prizonierilor. Trecut de cealalta parte a baricadei, Danny stie precis cum trebuie sa actioneze si ii ia ostatici pe unii dintre cei mai importanti angajati ai politiei.

 

De data aceasta Samuel L. Jackson va fi obligat sa faca fata unui actor la fel de talentat, Kevin Spacey, cel care va negocia cu el la sange eliberarea ostaticilor. Chris Sebian (Kevin Spacey) este un negociator la fel de celebru, dar din nefericire cei doi nu se cunosc. Danny va trebui sa-l convinga pe acesta ca nu este vinovat, desi sefii politiei, care se simt amenintati, vor incerca din rasputeri sa-l transforme intr-un tradator. In ciuda tuturor interventiilor sefilor corupti, intre cei doi se stabileste o legatura foarte puternica, bazata pe incredere.

 

Desi cei doi isi reunesc fortele, nu le va fi usor sa ii invinga pe cei din cealalta tabara, care au sustinerea unor persoane foarte importante. Totusi, dupa cateva incercari foarte bine planuite, cei doi reusesc sa ii demaste pe adevaratii vinovati si il scapa pe Danny dintr-o situatie care parea fara iesire.

  • Trailer:

 

  • Poze:

Imagini pentru the negotiator

Imagini pentru the negotiator

Imagini pentru the negotiator

  • Părere personală: Un film foarte bun, merită vizionat!
  • Sursa: Recenzie personală + Cinemagia
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.