Jump to content

Noutati Fuziune


Kelton
 Share

Recommended Posts

Eu cred că opțiunea cu 2 lideri este destul de bine pusă la punct, dacă nu se înțeleg adminii să clarifice situația și să îl scoată pe cel care nu cooperează. În rest, aș dori sa mai adaug că jucătorii despăgubiți pentru bunuri să primească un preț estimativ de pe serverul gazdă, deoarece pe servere difera tare prețul. Și despre nickname, cred că ar fi bine să se țină cont de nivel și de ore, pentru că de exemplu, eu de pe RPG3 am contul de mult timp și cel de pe RPG1 are nivel cu mult mai mic și unul nu are loguri de mult timp. 

Edited by Geoka
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, uS lamporo said:

@Kelton
Eu am pe RPG4 numele .lamporo ( nivel 103), si pe rpg2 am tot .lamporo( nivel mai mic, pana in 20). Deci care cont ar primi numele .lamporo_Fuziune, cel de pe rpg2 sau rpg4?
 

Doar conturile.de pe rpg3 si 4 primesc nume speciale. O sa poti deschide un ticket ulterior si sa rezolvi problema

Link to comment
Share on other sites

Personal, as propune ideea cu un singur lider de la inceputul fuziunii. Este strict parerea mea, parca 2 lideri nu isi au locul in acea functie, prea multa bataie de cap, etc. Strict parerea mea, astept si accept orice critica venita de la cine vrea sa imi dea reply =)).

Link to comment
Share on other sites

Salutare @Kelton!

Sunt foarte deacord cu FUZIUNEA, dar parca @EmmerichHKTare dreptate, eu asi prefera ca la inceput, sa fie doar un lider in fiecare factiune.

Doi lideri intr-o factiune nu prea au ce face, ca daca unu dintre ei face toata treaba, celalant nu se invata sau nu primeste sactiuni daca greseste.

Nu mi se pare foarte corect chestia asta cu doi lider, dar acuma este decizia ta, faci cum doresti.

Asta a fost doar un exemplu, dar cum am mai zis, faci cum vrei.

Repet, mi se pare foarte smechera chestia cu FUZIUNEA, deabea o astept.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.