Jump to content

Noutati Fuziune


Kelton
 Share

Recommended Posts

15 minutes ago, EmmerichHKT said:

Personal, as propune ideea cu un singur lider de la inceputul fuziunii. Este strict parerea mea, parca 2 lideri nu isi au locul in acea functie, prea multa bataie de cap, etc. Strict parerea mea, astept si accept orice critica venita de la cine vrea sa imi dea reply =)).

Dyze, daca citesti mai bine a zis ca e la alegerea liderilor daca raman 2 sau 1. Eu spre exemplu cu liderul de pe rpg1 suntem de accord sa ramanem amandoi si ne intelegem fara certuri. Daca tu vrei sa ramana un singur lider poti discuta cu liderul LSPD de pe 1 sa ajungeti la un comun acord.

Link to comment
Share on other sites

Eu îmi doresc varianta cu un singur lider! Cu doi lideri mereu vor fi neînțelegeri, pentru ca unu vrea ceva, celălalt altceva. In plus membrii vor asculta de liderul lor actual. Și in plus nu mi se pare normal ca cei de pe rpg4 sa vina direct cu funcții pe rpg1 pentru ca cei de aici probabil joaca de foarte mult timp, fiind primul server deschis pe aceasta comunitate. 

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Geoka said:

Eu cred că opțiunea cu 2 lideri este destul de bine pusă la punct, dacă nu se înțeleg adminii să clarifice situația și să îl scoată pe cel care nu cooperează. În rest, aș dori sa mai adaug că jucătorii despăgubiți pentru bunuri să primească un preț estimativ de pe serverul gazdă, deoarece pe servere difera tare prețul. Și despre nickname, cred că ar fi bine să se țină cont de nivel și de ore, pentru că de exemplu, eu de pe RPG3 am contul de mult timp și cel de pe RPG1 are nivel cu mult mai mic și unul nu are loguri de mult timp. 

Asta ar insemna ca cei cu bani lichizi de pe RPG3/4 sa fie dezavantajati.

15 hours ago, eB DeNisJr said:

Salutare @Kelton!

Sunt foarte deacord cu FUZIUNEA, dar parca @EmmerichHKTare dreptate, eu asi prefera ca la inceput, sa fie doar un lider in fiecare factiune.

Doi lideri intr-o factiune nu prea au ce face, ca daca unu dintre ei face toata treaba, celalant nu se invata sau nu primeste sactiuni daca greseste.

Nu mi se pare foarte corect chestia asta cu doi lider, dar acuma este decizia ta, faci cum doresti.

Asta a fost doar un exemplu, dar cum am mai zis, faci cum vrei.

Repet, mi se pare foarte smechera chestia cu FUZIUNEA, deabea o astept.

Este decizia celor 2 lideri. Daca nu se inteleg, adminii vad si automat cineva o sa piarda functia.

Link to comment
Share on other sites

Propun la alegerea leaderilor sa fie pe baza de aplicatie si interviu iar leaderii inlaturati din functie sa aiba o sansa mai mare decat restul. Mi se pare cel mai corect deoarece daca raman 2 sigur vor fii neintelegeri deoarece la un momendat unu va vrea sa accepte pe x celalant nu, unu il vrea pe z sub celalant nu. Sau daca din doi este ales unul nu va fii corect deoarece el sa straduit sa obtina functia ca mai apoi sa vina altu dp servar mai mare sa o ia. Asta cu aplicatiile ar fii cea mai corecta deoarece nimeni nu va putea spune "am pierdut leaderu si a ramas celalant" ar fii cu totul o neindreptatire asa ambi sunt inlaturatii si au sanse mai mari la aplicatie daca nu ia la aplicatii are sanse mai mari in alegerile urmatoare pentru a fii pe lista. Iar membrii sa stea fara leader pana la alegere.

Edited by South Alb3rt0ZEW
Link to comment
Share on other sites

In sfarsit, de cand asteptam. Presimt ca prima luna o sa fie mai greu, bine, poate primele 2 luni, dar, incet incet o sa revina totul la normal. 

Abia astept sa interactionez cu alti jucatori si sa facem schimb de experienta unul cu altul.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.