Jump to content

Noutati Fuziune


Kelton
 Share

Recommended Posts

@Kelton cu regulamentele facțiunilor cum se va proceda?

De exemplu dacă vor rămâne doi lideri, vor trebui să se pună de comun acord dacă e nevoie să introducă noi reguli în noul regulament, sau rămân cele de pe 1?

Cel mai elocvent exemplu pe care-l pot da este facțiunea News Reporters. Din câte știu eu, regulamentele diferă destul de mult între celelalte RPG-uri și RPG3, iar membrii de pe 3 sunt învățați cu un tip de regulament, cei de pe 1 cu un alt tip. Există anumite aspecte în regulamentul de pe 3 care nu se regăsesc în regulamentul de pe 1.

 

 

 

p.s: Nu mai dați comentarii aiurea de +1 doar ca să fie, pentru că îngreunați munca Staff-ului.

Edited by South DreeW
Link to comment
Share on other sites

@Hyperiongândește te ca decizia  a fost luată pentru ca era cea mai bună pentru comunitate in mmomentul asta având în vedere că este un joc relativ vechi, iar comunitatea pentru a rămâne la un nivel decent necesita fuziunea asta. Da, probabil o sa se întâmple nereguli la început dar e important sa ne acomodam unii cu ceilalti si sa legăm  prietenii noi . Plus că nu strica sa ma urască si alti jucători, nu doar cei de pe RPG1 (glumesc, glumesc, sper)

 

@Kelton I ❤️ you

Edited by SaRtOR
Link to comment
Share on other sites

Eu consider că mergea să adăugați pe website un buton de transferat cont + nume schimbat timp de 1 an, sau cat decideți. Era mai simplu așa și nu se încărcau bazele de date inutil cu conturi inactive de cine știe când, care oricum nu mai intrau niciodată, cine nu apuca, aia e, in cel mai bun caz sa se păstreze baza de date undeva si să poată face asta când vrea și după aia pe un website dedicat, ideal sa fie integrat in serverul gazda la un buton separat. Referitor la nume, să ai opțiunea sa îți schimbi direct numele de la un cont atât timp cât îl deții și pe serverul "gazda", asta in caz că vrei sa îți păstrezi numele de pe 3/4, asta va scutește si pe voi de tickete și o să aveți mai mult timp de case și biz-uri. Ca o completare, conturile până în level 10, inclusiv, care sunt inactive de 2-3-4 ani sa se șteargă, sunt multe și inutile, plus că multe conturi de genul au nume care sunt ocupate degeaba si le doresc alți jucători.

Link to comment
Share on other sites

Chiar dacă nu mă mai joc samp de mai bine de 1 an, *și văd că cineva s-a distrat destul pe contul meu cât să ia ban pt. tentativă de țeapă =))*, apreciez că ascultați comunitatea și că încercați să procedați cât mai profesional cu putință. Să fie într-un ceas bun!

Link to comment
Share on other sites

Nu știu cum dar totul sună bine. Să fie într-un ceas bun !

 

2 hours ago, eB DaNiElSaN said:

My time has come

I do not think ❤️ 

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Karther said:

RPG1 cu RPG3
RPG2 cu RPG4

Perfectly balanced, as all things should be ❤️

Apropo, pregatiți-vă de certurile dintre staff-uri și dintre jucători. A da, am pregătit niște popcorn pentru certurile de 50 de pagini de forum care vor urma să fie.

raule

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.