Jump to content

Noutati Fuziune


Kelton
 Share

Recommended Posts

Doamne ajuta !  

Dupa aproape 7 ani vine cineva sa ma ajute si pe mine cu numarul mare de civili ca de cand s-a deschis RPG2 pana in prezent n-a fost usor.

Oricine ai fi daca existi sper sa ne intelegem ca daca nu raman iara singur.

 

Va pwp ! 

 

Link to comment
Share on other sites

Eu sunt curios de un singur lucru.Conturile premium permanente.De ele nu a intrebat nimeni sau poate am omis eu sa vad intrebarile puse de jucatori si raspunsurile ownerilor.Cu acele conturi permanente ce se va intampla? Pentru ca pe fiecare rpg era o mica diferenta.Pe rpg1 iti trebuia level 100 pe 2 90 sau cat era pe 3 80 iar pe 4 70.

Intrebarea mea este pe noile servere cine va avea cont premium permanent si ce level sau cerinte vor fi pentru a detine cont premium permanent sau daca va fi scoasa aceasta optiune sa ii zicem asa care din punctul meu de vedere a fost si este benefica nu doar financiar(ma refer la payday si dobanda din game).Astept un raspuns din partea ownerilor.Seara faina!

Link to comment
Share on other sites

Pai și în cazul cu bizurile, dau un ex: eu cumpăr pns temple cu 100kk, și acesta are producție de 200k/zi, primesc doar banii pe care i-am dat? Adică dacă bizul rămânea la mine,  in 100 de zile, mai făcea 20kk.

Din fericire, nu dețin biz și nu am bătăi de cap, dar mi se pare nedrept.

Link to comment
Share on other sites

Salut! Am o nelamurire. Daca am cont pe RPG4, si se face fuziune cu RPG2, pe contul/conturile de pe RPG4 iau change nickname free? Chiar daca nu exista conturi pe RPG2 cu acelasi nume ca cel de pe 4? Adica daca iau change nickname moca chiar daca numele meu este disponibil.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Eminescu RPG2 said:

@Kelton Salut Kelton în legătură cu sistemul de refferal, ce o sa se întâmple cu el?

Nu ar fi mai bine ca toate facțiunile care rămân fără lider sa stea fara până se face fuziunea și așa rămâne un singur lider?

De exemplu facțiunea HA RPG2 rămâne fără lider iar după fuziune vine la conducere liderul HA RPG4 și așa rămâne un singur lider.

Și ți se pare corect sa vin și sa-i răpesc eu șansele pentru ca am mai multe zile nu e chiar ok mai ales ca lideru e nou + membrii de pe 2 o sa zică ca am fost nesimțit făcând acest lucru.

Link to comment
Share on other sites

nimeni nimic

bzone: facem fuziune pastram 2 3heads cu functie de lider la toate factiunile si ii lasam sa se bata si dupa ala care ia bataie pleaca.

in alta ordine de idei, la faza cu liderii se poate acorda mai multa atentie - un interviu dupa fuziune, jucatorul mai experimentat (FH mai bun, experienta in acelasi tip de factiune, votul staffului, votul membrilor, ala cu cioaca mai mare), se poate gasi varianta

in rest faceti momentu iertarii adv sa ma joc an mafi

Edited by DANNY RLT
apai tocmai de-aia
Link to comment
Share on other sites

Eu am o problema la refferal sistem, daca se repeta acel refferal ID pe ambele servere, ce se va intampla?

Dar cerintele pentru aplicarea la functa de admin sau helper? Vor ramane cele de pe serverul cu mai multi jucatori ca sa ii incurce pe cei de pe serverele mici?

Sau cum o sa stiu ce caracter o sa fie in numele meu? Va fi acelasi la toti sau va fi random ca sa nu iti mai stii contul?

Edited by Sniper123
Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.