Jump to content

Procesul de fuziune va fi reluat din pacate. Detalii aici aici
Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

Sign in to follow this  
A K U

Legea privind accelerarea privatizării va suferi modificări

Recommended Posts

Posted (edited)

Ministerul Economiei vrea să modifice Legea nr.137/2002 privind unele măsuri pentru accelerarea privatizării, prin care să renunţe la administrarea specială în cazul societăţilor la care statul deţine un pachet majoritar de acţiuni şi la filialele acestora aflate în perioada preliminară privatizării, arată un proiect de act normativ publicat în dezbatere pe site-ul ministerului.

 

“Proiectul are în vedere abrogarea dispoziţiilor privind administrarea specială, astfel încât nu se va putea institui pentru viitor această procedură”, arată nota de fundamentare a proiectului.

 

Scopul proiectulului de act normativ este îmbunătăţirea mediului concurenţial prin abrogarea prevederilor legate de administrarea specială pe perioada privatizării, spun autorii documentului.

 

Prezentul proiect de lege pune în aplicare angajamente luate de statul român faţă de DG Comp a Uniunii Europene care monitorizează aplicarea regulilor de ajutor de stat şi asigurarea unei concurenţe loiale între operatorii economici care acţionează pe aceeaşi piaţă în cadrul pieţei globale a Uniunii Europene.

 

Preluat de pe: lexcafe.ro

Edited by A K U

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.