Jump to content
Radu FBI

F.B.I. - Vot Lider | Leader Vote

Lider   

77 members have voted

 1. 1. 2 lideri ( .Radu.G + Robertequ)

 2. 2. un singur lider - .Radu.G

 3. 3. un singur lider - RobertequRecommended Posts

Posted (edited)

Doar membrii FBI au dreptul de a vota.

Dupa ce votati v-as ruga sa va exprimati si opinia in legatura cu acest poll si totodata despre fuziune, in cadrul factiunii FBI.

Edited by Radu FBI
 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Dupa parerea mea, votul meu este unul justificat si cat se poate de fondat intrucat optiunea cu doi lideri este imposibila si totodata nu pot vota sa preia functia de lider o persoana necunoscuta. Radu ne-a format, ajutat si responsabilizat, astfel ca el este alegerea mea. No hate la adresa celuilalt lider, insa sunt de parere ca Radu a muncit foarte mult pentru functia asta, a dat dovada de longevitate si impartialitate in FBI si este un lider foarte implicat si activ. Nu pot sa nu-i urez succes si felicitari lui Robertequ pentru realizarile sale si pentru puterea de a ajunge pana aici. Succes! 

Edited by Milagros
 • Like 2
 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce sa zic despre fuziune? Stiam cu toti ca urma sa vina, serverul e in declin de ceva timp deci nu cred ca a fost o surpriza pentru cineva asta. Legat de FBI, cat timp membrii nou veniti invata regulile noastre si sunt oameni cu capul pe umeri nu vad sa fie o problema intre noi. Cat despre lideri am votat cu 1 singur lider (Radu), deoarece am inteles ca Robertequ are functia doar de o luna.

 • Like 1
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se face prea mare valva cu 2 lideri, si cum rpg3 vine pe rpg1 mi se pare normal sa se pastreze regulamentul nostru de FBI. 

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Radu ii omu de baza, cum a spus si @Milagros, votul meu este unul justificat, nu accept alt om in aceasta functie, nu este pupincureala sau chestie de genu', dar omu asta m-a ajutat, m-am acceptat aici desi nu avea motive deci votul meu este unul in favoarea unui singur lider, adica pentru @Radu FBI. El este si el trebuie sa fie unicul conducator al acestui departament.

 • Like 1
 • Thanks 1
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Inteleg ca voi toti cei de pe 1 vreti ca sa ramana un singur lider si regulamentul vostru, nu e vina noastra cei ce jucam pe RPG3 fuziunea, nu vad de ce ati vota cu un singur lider cand vor fi 65 de membri in factiune v-a fi foarte greu pentru un singur lider, munca va fi de 2 ori mai multa. Am votat cu 2 lider deoarece v-a fi mai usor pentru amandoi. In plus Tequ nu are nici o vina ca e lider de o luna, a fost sanctionat Garrick era normal sa vina un nou lider la conducere, chiar daca urmeaza fuziunea.

Pentru cei ce nu stiu Robertequ a fost si admin 2 pe RPG3.

Edited by LeGuma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu pot spune ca cei care ati comentat acestui topic nu aveti dreptate, este normal sa va sustineti liderul + ca noi venim la voi "acasa", dar din punctul meu de vedere este ca ar trebui sa fie amandoi lideri, fiecare din cei 2 au muncit mult pentru aceasta functie + de asta Robertequ a lasat functia de Admin pentru lider, ceea ce mi se pare putin devotament din partea lui.

Eu as propune sa voteze STAFF-ul cine v-a ramane lider, parerea mea, pentru ca nu cred ca Radu sau Robertequ au muncit atat pentru nimic.

Mai este si varianta ca cei 2 sa incerce sa colaboreze, macar 1 luna 2,3 daca nu se da semne de intelegere, sa renunte Robertequ, iar Radu sa ramana, avand mai multa experienta.

Nu vreau sa primesc hate sau comentarii josnice din partea ambelor parti, este doar o parere personala, tin sa-i felicit pe amandoi pentru realizarile facute, cat si pe membrii.

 • Like 1
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having 2 leader will be a good option for all of us as we'll be new to you all too. How can we work under a person with whom we never ever met or even seen name before. Having 2 leader will help we all to communicate freely, we can communicate with the new leader (Radu) that much frankly in comparison to Roberteque. Is there any harm or bad thing if we have 2 leaders? If yes, please share it with me too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut!

Nu prea vad rostul acestui poll, nu am nimic cu voi dar cu sigurata radu va castiga deoarece pe rpg 1 sunt mai multi membrii decat noi, cel mai corect ar fii sa fie ambi leaderi, nu-l cunosc pe radu dar presupun ca a muncit mult pentru functia sa la fel ca si roberteq care a si lasat adminul pentru leader si nu mi se pare corect ca unul de ei sa fie inlaturat.

Eu as zice ca ambii sa conduca factiunea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu a zis nimeni ca cei de pe RPG3 nu au muncit pentru functiile detinute, plus ca topicul nu a fost facut sa votam cine ramane lider ci pentru a afla parerea membrilor despre fuziune si ce fel de conducere vor. Toate respectele pentru Robertequ pentru munca depusa pana acum, eu doar am votat cu Radu pentru ca e mai experimentat si cunoaste mai bine regulamentul de pe RPG1 si cum stau treburile pe aici. Plus ca noi nu avem nici o putere de decizie, pana la urma tot staff-ul va decide cine, ce si cum. Eu sper ca va fi bine si ca o sa ne intelegem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am facut acest poll pentru a decide cine o sa fie lider, pentru ca nu aveti voi cum sa decideti asta. L-am facut pentru a vedea si care sunt parerile voastre, pentru a nu avea impresia ca sunteti marginalizati ca membrii (atat voi de pe 3 cat si cei de pe 1)

V-am si scris la discutii pe forum "creat un poll in care v-as ruga si pe voi sa va exprimati parerea vis a vis de liderul factiunii cat si despre fuziune in cadrul factiunii din care urmeaza sa facem parte toti. " . Nu ca sa alegeti voi un lider doar strict o parere obiectiva din care sa poata apoi staff-ul decice. Si prin asta totodata sa aratam ca, daca aceste 2 factiuni se vor unii membrii de pe 1 vor asculta de mine, iar cei de pe 3 de Robert. Ceea ce eu am mai spus acum cateva saptamani, vom face parte din aceeasi factiune dar toti o sa fim impartiti, ori nu acesta este scopul nostru. Scopul este sa unim doua factiuni intr-una singura, sa nu existe membrii de pe 3 si membrii de pe 1; sa fie doar MEMBRII FBI, intelegeti voi? 

Da regulementele sunt diferite. Si ceea ce mi se pare putin deplasat si eu sunt admin, si da si eu am fost intrebat daca vreau sa renunt la functia de admin pentru lider si am acceptat, domnul supervisor poate confirma @SaRtOR . La mine nu s-a pus problema sa renunt pentru ca am fost activ si cu adminul si nu am avut sanctiuni, dar pana sa se ajunga aici si mie mi-a fost adresata intrebarea "renunti la admin pentru lider". 

Regulamentele iar la fel, sunt diferite. Din ce vad voi nu faceti actiuni namecover pe cand ai mei la r2 si r3 sunt obligati sa faca asta. 

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fuziunea ori o sa strice toata comunitatea B-ZONE, ori o sa fie cel mai gandit plan al lor.
2 lideri e mult prea mult, Radu.G are mai multa experienta, si chiar se descurca cu factiunea. Aia cu 4 conturi on de pe RPG3 sa nu se planga de conducerea factiunii, fiti fericiti ca macar intrati in factiune si nu civili.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Misto fuziunea o sa fie foame dubla, cat despre lideri, e sau nu e corect, fiecare a muncit in felul lui sa ajunga acolo, dar intotdeauna experienta o sa fie cea mai cautata, totodata nu pot exista 2 lideri, deoarece trebuie sa existe cineva care sa aiba o decizie finala.Cat despre acest pool e logic ca fiecare o sa-si tina partea liderului sau, insa sa fi avut Radu 2 zile ca lider, iar cel de pe RPG 3 cativa ani, decizia mea ar fi fost in favoarea celui de pe RPG 3, asa ca ganditi pentru binele factiunii per total nu pentru binele vostru personal. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Salut!

Dupa cum ati spus si voi,eu am sustinut si voi sustine ideea cu 2 lideri, pentru ca , 'Cum a spus si Dani Alex' , ambii lideri au muncit la functiile lor,mai ales ca,Robert , a lasat adminu pentru lider,nu mi se pare ok, ca sa piarda liderul,parerea mea.Acum vedem decizia lu 'Nasu K'

2. Ideea cu fuziune,mi se pare o idee pentru B-Zone, De ce ? 

Pai daca se va face aceasta fuziune,playerii vor fii dublati.Dar sa ne gandim si negativ...(speram sa nu fie cazul de asa ceva dupa fuziune),cei de pe 3,vin pe rpg1 "acasa' , normal ca fiecare membru acolo isi stie membri/lideri,si sa voteze impotriva lor + pe RPG1 , in momentul de fata,playeri sunt dublu decat pe Rpg3.Eu mi-am dat doar cu parerea,vom vedeea ce se va face..Membri de pe RPG1,nu au de unde sa stie cat e de munca sa ajungi lider, mai ales la PD pe RPG3,nu am idee cum e pe RPG1...Vom vedea..

Edited by V69Silentios

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu zic radu lider si liderul de pe rpg 3 sa primeasca rank 6 sa conduca factiunea alaturi de radu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Din punctul meu de vedere optiunea cu 2 lideri este o greseala, mai ales daca cei 2 lideri nu se cunosc, nu au lucrat o vreme inainte sa vada cum reactioneaza, etc., intentiile la inceput bine-nteles ca sunt bine intentionate dar, pe parcus se afla daca sunt compatibili sau nu. ( In toate cazurile, nu doar in cazul FBI. )

 

Dupa o scruta analiza (mai jos) a celor doi lideri votul meu merge catre Radu.G.

 

>>> Vechimea in FBI:

 

ROBERTEQU

ai fost in factiune ca si membru 30.08.2018 - 06.11.2018 - 68 de zile 

ti-ai dat demisia? sa pleci in LSPD

ai fost in factiune ca si subleader 26.02.2019 - 17.07.2019 - 141 de zile 

ai fost in factiune ca si leader 17.07.2019 - 19.08.2019 ( data fuziunii si RADU.G are aceias data in calcule ) - 33 de zile

-----

In total (ignorand acea demisie ciudata): 242 de zile

 

RADU.G

ai fost in factiue ca si membru 28.11.2016 - 13.05.2018 - 531 de zile

ai fost in factiune ca si subleader 13.05.2018 - 05.01.2019 - 237 de zile

ai fost in factiune ca si leader 05.01.2019 - 19.08.2019 ( data fuziunii si ROBERTEQU are aceias data in calcule ) - 226 de zile

-----

In total: 994 de zile

 

>>> Diferente pentru membri ( Rank-up / fwclear / regulamen):

 

Pe RPG1, toti membri FBI cu rank 4+ au o vechime mai mare fata de RPG3, deoarece rank-up nu se primeste la timpul minim & trebuie facute diferite chestii pentru acesta comparativ cu cei de pe RPG3 unde sunt luate majoritatea la timpul minim. 

 

FWclear se primesc pe ambele la timpul minim +/-.

 

Regulamentul difera intre cele 2 servere iar membri de pe RPG3 vor trebuii sa se acomodeze cu schimbarile. O schimbare majora este ca nu exista raportul de r2 si r3 obligatoriu de namecover. Mai sunt si alte topicuri minore care exista pe RPG1 respectiv RPG3 care nu exista pe celalalt server.

 

Ignorand faptul ca fiecare server are "ecosistemul" lui (nu zic ca 1 e mai bun ca 3, sau 3 e mai bun ca 1! doar ca cele 2 nu sunt identice) experienta de membru si lider ii este favorabila lui Radu.G cu mult in comparatie cu a lui Robertequ iar faptul ca RPG3 vine pe RPG1 are inca un minus din cauza schimbariilor care trebuiesc acomodate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edited by Sonnyy
romana e grele
 • Like 3
 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut! Am votat pentru 2 lideri pentru a fi cat mai "corect". Normal e ca fiecare sa si sustina liderul, dar mi se pare ciudat cum fiecare isi voteaza liderul lor, e un lucru copilaros. Normal ca si eu as vrea sa ramana doar robert lider pentru ca pe el il stiu, vin din factiunea lui, dar cum sa mi dau eu cu parerea doar prin faptul asta ca Radu n ar trebui sa ramana (si invers pentru jucatorii de pe rpg1).

Parerea mea e ca n ar trebui sa se tina poll ul asta, sa se incerce 1 saptamana sa vedem cum ar functiona, cum si ar imparti liderii sarcinile, nu vad de ce ar fi deranjant pentru lideri sa mai aiba 1 "coleg" cu aceeasi functie, deci pe noi chiar n ar trebui sa ne afecteze. Sa cada ei la o intelegere dupa o perioada de proba.

Succes amandurora!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Eu unu nu vreau sa ma conduca 2 lideri, mai ales cineva pe cine nu cunosc. Nu am nimic personal cu lideru de pe 3 dar toata munca mea in F.B.I. in ultimele ani nici nu se compara cu munca lui asta 1 la mana. 2 la mana, nu sustin sa ajunga cineva in functie cine nici nu cunoaste regulament actual de pe rpg 1. Stiu ca multi din voi o sa ziceti 'pai au muncit aman2 pentru functie'. Sa fim seriosi, Radu, Terra si eu avem zile cat are tot F.B.I. de pe RPG 3, si cum sa comparati munca depusa de catre noi cu munca de catre lideru si sublideri F.B.I. de pe RPG 3. Puteti sa va suparati oricat vreti dar asta e adevaru.

Edited by Nephilym
 • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sonny, comparatiile tale sunt gresite, actual am avut 2 functii de leader inclusiv leader F.B.I 6 luni pe langa zilele mele petrecute in departamente, asta nu ma face mai presus ca Robert sau Radu, ce faceam eu, fac si ei cu alte cuvinte isi fac treaba cat de bine considera ei. Nu conteaza cand acorzi rank up, clear fw,etc. Crezi ca daca un membru nu primeste rank in timp util il face sa stea mai mult in factiune. Total gresit, un membru care ii place factiunea sta in ea mult altuia poate i se mare greu raportu sau se plictiseste si iese, am vazut persoane care si-au dat demisia la o zi dupa ce au intrat in factiune, nu conteaza cand primesti rank daca iti place acesata factiune ramai daca nu pleci. Una e ca leader cand administrezi o factiune si alta e ca membru cand doar faci raportul si gata, din exterior treaba de leader pare usoara dar defapt nu e. Un leader acomodat cu functia sa se ocupa la fel de bine ca unul cu o vechime mai mare deoarece au aceleasi sarcini de facut. Tu l-ai pus pe Robert intr-o lumina proasta ceea ce nu-i deloc bine, nu conteaza vechimea cat conteaza atentia,bunul simt si alte lucruri care te ajuta sa-ti faci treaba ca la carte. Pe langa faptul ca RPG 1 este primul server si e normal sa aveti mai multe zile in fh. Eu unul astept sa se faca fuziunea si sper sa ne intlegem bine deoarece tot pe b-zone jucam indiferent de pe ce server venim e acceasi comunitate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@South Alb3rt0ZEW, Sonny nu a pus pe nimeni intr o lumina proasta, doar a incercat sa scrie realitatea. Pe langa faptul ca il laudati pe liderul vostru ca a renuntat la admin pentru lider, lucru care nu e deloc unul nemaivazut si cam asta face toata lumea, schiopatati si la nivelul intelegerii. Trebuie sa pricepeti ca regulamentul de pe rpg 1 difera destul de mult fata de cel de pe 3, iar daca va veni alt lider care nu numai ca nu stie despre ce e vorba, dar nici nu va sti sa aplice acel regulament, totul se va transforma intr o totala dezordine. Daca un jucator intreaba pe /r ceva legat despre namecover, Robertequ cum ii va raspunde daca el nu stapaneste regulamentul pentru namecover? Cel mai probabil il va induce in eroare pe respectivul jucator si nimic mai mult. Radu, Nephilym si Terrasre se potrivesc pentru functiile lor intrucat sunt devotati acestei factiuni, au suficienta vechime incat sa fie numiti chiar veterani si stiu regulamentul foarte bine, sunt activi, implicati, iar Nephilym stie sa vorbeasca mai bine romana decat multi dintre voi, considerand faptul ca e strain si s a chinuit sa invete limba romana. Totul tine de organizare, iar eu nu cred ca Robertequ se va descurca. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, Sonnyy said:

Din punctul meu de vedere optiunea cu 2 lideri este o greseala, mai ales daca cei 2 lideri nu se cunosc, nu au lucrat o vreme inainte sa vada cum reactioneaza, etc., intentiile la inceput bine-nteles ca sunt bine intentionate dar, pe parcus se afla daca sunt compatibili sau nu. ( In toate cazurile, nu doar in cazul FBI. )

 

Dupa o scruta analiza (mai jos) a celor doi lideri votul meu merge catre Radu.G.

 

>>> Vechimea in FBI:

 

ROBERTEQU

ai fost in factiune ca si membru 30.08.2018 - 06.11.2018 - 68 de zile 

ti-ai dat demisia? sa pleci in LSPD

ai fost in factiune ca si subleader 26.02.2019 - 17.07.2019 - 141 de zile 

ai fost in factiune ca si leader 17.07.2019 - 19.08.2019 ( data fuziunii si RADU.G are aceias data in calcule ) - 33 de zile

-----

In total (ignorand acea demisie ciudata): 242 de zile

 

RADU.G

ai fost in factiue ca si membru 28.11.2016 - 13.05.2018 - 531 de zile

ai fost in factiune ca si subleader 13.05.2018 - 05.01.2019 - 237 de zile

ai fost in factiune ca si leader 05.01.2019 - 19.08.2019 ( data fuziunii si ROBERTEQU are aceias data in calcule ) - 226 de zile

-----

In total: 994 de zile

 

>>> Diferente pentru membri ( Rank-up / fwclear / regulamen):

 

Pe RPG1, toti membri FBI cu rank 4+ au o vechime mai mare fata de RPG3, deoarece rank-up nu se primeste la timpul minim & trebuie facute diferite chestii pentru acesta comparativ cu cei de pe RPG3 unde sunt luate majoritatea la timpul minim. 

 

FWclear se primesc pe ambele la timpul minim +/-.

 

Regulamentul difera intre cele 2 servere iar membri de pe RPG3 vor trebuii sa se acomodeze cu schimbarile. O schimbare majora este ca nu exista raportul de r2 si r3 obligatoriu de namecover. Mai sunt si alte topicuri minore care exista pe RPG1 respectiv RPG3 care nu exista pe celalalt server.

 

Ignorand faptul ca fiecare server are "ecosistemul" lui (nu zic ca 1 e mai bun ca 3, sau 3 e mai bun ca 1! doar ca cele 2 nu sunt identice) experienta de membru si lider ii este favorabila lui Radu.G cu mult in comparatie cu a lui Robertequ iar faptul ca RPG3 vine pe RPG1 are inca un minus din cauza schimbariilor care trebuiesc acomodate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idem Sonny

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
12 hours ago, Nephilym said:

Eu unu nu vreau sa ma conduca 2 lideri, mai ales cineva pe cine nu cunosc. Nu am nimic personal cu lideru de pe 3 dar toata munca mea in F.B.I. in ultimele ani nici nu se compara cu munca lui asta 1 la mana. 2 la mana, nu sustin sa ajunga cineva in functie cine nici nu cunoaste regulament actual de pe rpg 1. Stiu ca multi din voi o sa ziceti 'pai au muncit aman2 pentru functie'. Sa fim seriosi, Radu, Terra si eu avem zile cat are tot F.B.I. de pe RPG 3, si cum sa comparati munca depusa de catre noi cu munca de catre lideru si sublideri F.B.I. de pe RPG 3. Puteti sa va suparati oricat vreti dar asta e adevaru.

In cazul in care nu esti la curent cu noutatile, regulamentul va fii rescris de ambii leaderi. Cum iti permiti sa comentezi din moment ce nici macar nu-l cunosti pe Teq. Poate nici noi nu-l vrem pe Radu leader ca nu-l cunoastem dar noi fata de tine avem bunul simt sa nu comentam si sa-l cunoaste iar togmai atunci cand vom vedea cum administreaza factiunea si cum se comporta ne permitem sa comentam. Lasa figurile astea cu vechimea in factiune cu ce e vina noastra ca tu ti-ai facut majoratul in F.B.I? Iar voi nu ati depus cu nimic in plus fata de noi sau poate pe RPG 1 in F.B.I dupa ce faceti raportu va apucati de comenzi in taxi. Nu frate nu e chiar asa, ce putem face noi pe 3 puteti face si voi. Aveti in + fata de noi un punct obligatoriu la namecover iti dai seama ca si daca iau in civil de la spawn si ii dau contu meu si ii arata regulamentul name cover il face. Nu mai sari cu gura in necunostinta de cauza ca nu e serverul tau sa decizi cine ramane leader sau cine nu. In loc sa iti vezi frumusel de treaba ta si sa accepti faptul ca vor ramane 2 leaderi tu faci nazuri prin comentarii, nu e chiar asa ca daca o luam logic si eu il vreau pe Teq leader dar eu fata de tine m-am gandit si la Radu iar nu am tinut cu nimeni si am l-am acceptat si pe el si sunt de acord sa il cunosc si sa vad cum se comporta, togmai atunci pot spune daca se ocupa de functie sau nu. Dar degeaba ma chinui sa ii explic unui egoist care se gandeste doar la el. 

Edited by South Alb3rt0ZEW

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

@South Alb3rt0ZEW 

O sa raspund doar la ce imi e adresat mie si nu la toata cearta useless pe care o faceti pe aici.

 

"Sonny, comparatiile tale sunt gresite, actual am avut 2 functii de leader inclusiv leader F.B.I 6 luni pe langa zilele mele petrecute in departamente, asta nu ma face mai presus ca Robert sau Radu[...]"

 

Daca tu consideri ca cele 165 de zile cu un leader FW pentru dm sunt egale cu 226 de zile fara sanctiuni ale lui Radu.G doar nu vrei sa vezi realitatea. Nu am zis ca Robert sau Radu este mai presus ca si personalitate sau ca si calitati de lider fata de celalalt, pe mine ma intereseaza doar experienta in cazul de fata deoarece asum ca ambii lideri au fost alesi pentru ca stiu ce sa faca. In cazul de fata Robert este dezavantajat din punct de vedere al experientei si ca trebuie sa se acomodeze la o schimbare fata de Radu. 

 

"Crezi ca daca un membru nu primeste rank in timp util il face sa stea mai mult in factiune. Total gresit, un membru care ii place factiunea sta in ea mult [...]"

 

Total deacord, un membru caruia ii place factiunea sta in ea mult, dar faptul ca Rank-up nu se da la cerintele minime si trebuie muncit ( cei drept putin fata de cum era in trecut ) pentru el oferta putina prestigie ca ai reusit sa iei acel rank fata de o factiune in care ai acelas rank sau mai mare dar la timpul minim (si da acest aspect este clar pentru jucatorii vechi de pe RPG1 care respecta un rank mai mic dar luat mai greu mai mult decat unul mai mare luat la minim) + ca reduce membri care vin in factiunea respectiva doar pentru rank. 

 

"Tu l-ai pus pe Robert intr-o lumina proasta ceea ce nu-i deloc bine, nu conteaza vechimea cat conteaza atentia,bunul simt si alte lucruri care te ajuta sa-ti faci treaba ca la carte.[...]"

 

Nu am pus pe nimeni intr-o lumina proasta, la momentul zilei de 19 August, daca mie personal varianta cu 2 lideri nu mi se pare fezabila, o alegere trebuie facuta, iar pentru ca ambii nu sunt acolo "pe pile" o analiza la rece a experientei si impactul asupra membrilor trebuie facuta iar acesta il da castigator pe Radu.G in acest moment.

 

"Eu unul astept sa se faca fuziunea si sper sa ne intlegem bine deoarece tot pe b-zone jucam indiferent de pe ce server venim e acceasi comunitate.[...]"

"Omoara-te"

 

Sunt putin confuz daca vrei sa ma omori sau sa ne intelegem, trecem peste.

 

Edited by Sonnyy

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, South Alb3rt0ZEW said:

In cazul in care nu esti la curent cu noutatile, regulamentul va fii rescris de ambii leaderi. Cum iti permiti sa comentezi din moment ce nici macar nu-l cunosti pe Teq. Poate nici noi nu-l vrem pe Radu leader ca nu-l cunoastem dar noi fata de tine avem bunul simt sa nu comentam si sa-l cunoaste iar togmai atunci cand vom vedea cum administreaza factiunea si cum se comporta ne permitem sa comentam. Lasa figurile astea cu vechimea in factiune cu ce e vina noastra ca tu ti-ai facut majoratul in F.B.I? Iar voi nu ati depus cu nimic in plus fata de noi sau poate pe RPG 1 in F.B.I dupa ce faceti raportu va apucati de comenzi in taxi. Nu frate nu e chiar asa, ce putem face noi pe 3 puteti face si voi. Aveti in + fata de noi un punct obligatoriu la namecover iti dai seama ca si daca iau in civil de la spawn si ii dau contu meu si ii arata regulamentul name cover il face. Nu mai sari cu gura in necunostinta de cauza ca nu e serverul tau sa decizi cine ramane leader sau cine nu. In loc sa iti vezi frumusel de treaba ta si sa accepti faptul ca vor ramane 2 leaderi tu faci nazuri prin comentarii, nu e chiar asa ca daca o luam logic si eu il vreau pe Teq leader dar eu fata de tine m-am gandit si la Radu iar nu am tinut cu nimeni si am l-am acceptat si pe el si sunt de acord sa il cunosc si sa vad cum se comporta, togmai atunci pot spune daca se ocupa de functie sau nu. Dar degeaba ma chinui sa ii explic unui egoist care se gandeste doar la el. 

Eu nush ce treaba ai tu aici cu postu meu. Cum am zis puteti sa va suparati oricat vreti dar asta e adevaru. Regulamentu nu se schimba. Daca era cazu sa vine RPG 1 pe RPG 3 nici voi nu il schimbati, noi va adaptam la voi. Dar in acest caz voi veniti aici asa ca voi va adaptati aici nu noi. Eu poate sunt egoist si figurist dar cu dreptate zic eu, cat am facut eu in F.B.I. tu nu faci in viata ta asa ca cred ca am dreptate sa comentez orice vreau eu nu ? 

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.