Jump to content

Noul Need For Speed Heat va fi lansat in toamnă


Xored
 Share

Recommended Posts

maxresdefault.jpg

 

De la ultimul NFS din 2017 parcă aveam nevoie de ceva viteza, polițiști și curse la limitele prăpastiei. Desigur, am mai avut parte de jocuri ca Forza Horizon 4, însă bătrâna franciza creată de EA are un farmec aparte. Need For Speed Heat a fost confirmat, data de lansare fiind programată la 8 Noiembrie, cu posibilitatea de a pre-comanda o copie chiar acum.

Ne-am bucurat sa auzim ca noul sistem de tunning va fi diferit de cel din NFS Paypack, deoarece era urât de toată lumea. Rozul din trailer nu ne poate duce decât cu gândul la titlul Underground din serie, cu vibe-uri de Miami Vice.

 

Jocul se va concentra pe cursele ilegale în timpul nopții pentru a câștiga respect și faimă, iar ziua, pe competițiile legale - pentru a câștiga bani. Polițiștii vor fi personajele negative sau mai bine spus "sunt acolo ca sa te încurce", care mereu iți vor pune bețe în roate cat ți-e lumea mai dragă.

 

 

EA a declarat ca nu are nici un motiv sa amâne data de lansare, deci vom primi jocul pe tava cât de curând, desigur, la Full-Price.

Un nou Gameplay Trailer va fi prezentat la conferința Gamescom, care ne va dezvălui mai multe secvente cu privire la mecanicile jocului. O numărătoare inversă a fost publicata pentru a ne face și mai grea așteptarea.

 

Doar lucruri bune avem până acum, dar sperăm ca EA sa nu fie flămând după banii fanilor seriei și sa nu bage tot felul de loot-box-uri și micro-tranzacții în acest joc, lucru pentru care a devenit deja popular.

 

Informatiile au fost luate de pe FoundIT.

Link to comment
Share on other sites

  • Posty locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.