Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Skybound lanseză pachetul complet The Walking Dead


Xored
 Share

Recommended Posts

TWD-Definitive-Feat-2000x1150.jpg

 

Odată ce Telltale Games (compania care a dezvoltat jocul The Walking Dead) a fost desființată la sfârșitul anului 2018, Skybound Entertainment a trebuit sa preieie toate drepturile seriei și s-o continue. Jocul a ajuns la final odată cu terminarea ultimului sezon, care a avut un enorm succes.

Deoarece The Walking Dead este deja un joc terminat, Skybound vrea să ofere un pachet complet care conține tot conținutul creat de-a lungul anilor care cuprinde această serie. 


Pachetul The Walking Dead: The Telltale Definitive Series conține toate cele 4 sezoane, 400 Days și The Walking Dead: Michonne. Asta înseamnă 23 de episoade unice sau peste 50 de ore de joc. La pachet vine și o grafica îmbunătățită, scene din spatele cortinei, care include comentariul dezvoltatorilor timp de 10 ore + un mic videoclip documentar. De asemenea, Gameplay-ul va fi ajustat și interfața va fi actualizată. Alte bonusuri constau în soundtrack-ul jocului, cu peste 40 de melodii, imagini și modele 3D cu voce.

 

maxresdefault+%25281%2529.jpg

 

Toți utilizatorii de Windows, PlayStation 4 și Xbox One se vor putea bucura de acest pachet la data de 11 Septembrie 2019. Pe Epic Store poate fi pre-cumpărat cu un preț de $25.99.

Considerăm că lansarea The Walking Dead: The Telltale Definitive Series este binevenită, deoarece conține toată seria la un loc. Este o muncă de 7 ani... Este o capodoperă...

 

Informatiile au fost luate de pe FoundIT.

Link to comment
Share on other sites

  • Posty locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.