Jump to content

Mini anunță un interes ridicat pentru electricul Cooper SE: “Am primit peste 45.000 de comenzi până acum”


.Vlad
 Share

Recommended Posts

663978l-475x303-b-9f5f41b7.jpg
 

Mini anunță că a primit peste 45.000 de comenzi pentru Cooper SE, primul model electric al companiei. Producția lui Mini Cooper SE va începe la sfârșitul anului 2019.
 

În luna iulie, Mini a publicat primele imagini și informații tehnice cu noul Cooper SE. Primul model electric al mărcii britanice oferă un motor de 184 de cai putere și o baterie cu autonomie de 235 de kilometri.

 

Constructorul susține că, până acum, a primit peste 45.000 de comenzi din partea clienților, conform informațiilor apărute în presa germană. Mini a dat asigurări că, în cazul unui Brexit fără acord, are soluțiile pentru ca mașinile sale să nu fie taxate suplimentar la export.
 

Producția noului Cooper SE va începe la sfârșitul anului 2019, în timp ce livrările vor demara în primăvara anului viitor. Pe piața din Germania, Mini Cooper SE are un preț de pornire de 32.500 de euro, care include TVA-ul de 19%, similar cu cel din România.

 

Sursa: automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.