Jump to content

Bosch: “În 10 ani, 20% dintre mașinile electrice vor fi propulsate de pile de combustibil”


.Vlad
 Share

Recommended Posts

245335l-475x303-b-f966106c.jpg
 

Bosch estimează că, în circa 10 ani, una din 5 mașini electrice va fi propulsată de pile de combustibil, această tehnologie fiind văzută drept o soluție mai bună pentru creșterea autonomiei.
 

Bosch are un parteneriat cu firma Powercell pentru a începe producția de masă a pilelor de combustie pentru autovehicule. Reprezentanții companiei susțin că acum este momentul oportun pentru investiții în tehnologia Fuell Cell.

 

“în circa 10 ani, 20% dintre mașinile electrice vor fi propulsate de pile de combustibil. Este o soluție preferată pentru electrificarea vehiculelor comerciale, în special pentru cele care au nevoie de autonomie ridicată,” a declarat Stefan Hartung, directorul diviziei Automotive de la Bosch.

 

Potrivit acestuia, beneficiile Fuel Cell în cazul autoturismelor sunt greutatea redusă a sistemului de propulsie și a rezervorului de hidrogen, precum și timpul de încărcare mai scăzut.

 

Reprezentantul Bosch spune că, deocamdată, comercializarea și producția de masă a pilelor de combustie ridică probleme complexe de rezolvat, iar industria are nevoie de timp pentru dezvoltarea tehnologiei.


Sursa: automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.