Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tot ce a fost adăugat în No Man's Sky Beyond


Xored
 Share

Recommended Posts

24440a546cb924f67dcad51115d2a8b3a507c95e

De la jocul No Man's Sky lansat în 2016 - până la No Man's Sky Beyond este o diferență de la cer până la pământ, jocul lansat inițial fiind un adevărat dezastru, ajungând acum unul dintre titlurile de top. Noua actualizare cuprinde o listă uriașă de îmbunătățiri. Update-ul este disponibil gratis din 15 August 2019 pentru toți utilizatorii ce dețin o copie a jocului.

 

Un mare update vine întotdeauna cu multe bug-uri. Jucătorii deja au pornit vânătoarea acestora, sau mai bine zis, ei au fost vânați. Toate bug-urile pot fi raportate aici.

Cu ocazia lansării noii versiuni, Hello Games a redus prețul jocului cu 50% pe Xbox One, PC și PlayStation 4. Promoția va dura până la 21 August 2019.

 

 

Iată actualizările majore implementate în No Man's Sky Beyond

1. Capacitatea inventarului a fost mărită. Unitățile per slot au fost ridicate de la 250 - la 10.000.

2. Jocum acum are suport pentru VR.

3. Multiplayer-ul a fost extins de la 4 la 8 jucători pe consolă și de la 4 la 32 pe PC. Au fost adăugate de asemenea și misiuni în acest mod.

4. Lumea creată de jucători nu va fi distrusă. Nu va exista nici un wipe în noua versiune.

5. Noi structuri, cum ar fi bazele industriale au fost adăugate.

6. Vei putea îmblânzi și călări creaturi.

7. Extratereștrii au fost modificați. Aceștia vorbesc de acum limbi diferite.

8. A fost adăugată opțiunea de a te așeza pe scaune. De mult doreau fanii să fie implementată.

9. Acum nu putem schimba grafica, deoarece au fost adăugate opțiuni pentru aceasta.

 

Dacă v-aș împărtăși toate lucrurile noi adăugate, am putea scrie mii de cuvinte. Dacă sunteți cu adevărat interesați și de cele mai mici detalii, vă invităm să le citiți chiar voi apăsând aici, dar să fiți siguri că vă rezervați un întreg week-end.

No Man's Sky Beyond a adus un zâmbet pe fețele fanilor. Cu toate acestea, mulți încă îl urăsc, deoarece Hello Games ar trebui să aiba grijă cand lanseaza un update atât de mare, deoarece nu putem spune decât "bug-uri peste bug-uri". Sperăm ca aceste probleme să fie rezolvate cât de curând. 

Dacă este să nu ne uităm în direcția erorilor, am putea spune că Beyond este un pas înainte pentru titlu. Mie sigur mi-a atras atenția. 

 

Informatiile au fost luate de pe FoundIT.

Edited by Xored
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.