Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Psihoanatomia [#5 - Introducere]


Andrada
 Share

Recommended Posts

FRUNTEA

 

Locul (in cadrul mentalului) unde spatiul si timpul se intalnesc cat si se confunda, se numeste prezent absolut. Persoanele grabite sa ajunga undeva, sa faca ceva sunt tot acele persoane la care migrenele frontale ''stationeaza'', fiind totodata si niste groaznici gestionari ai timpului pe care il au. Cel mai bun mod existent de a-ti folosi timpul, este de a ti-l acorda. Revenind la acele persoane, oameni grabiti, ei nu traiesc in prezent, viitorul lor este invartit ca intr-un roller-coaster. Atunci cand fruntea se odihneste in mana dreapta, timpul nu are timp sa faca ceea ce trebuie. Pe cand atunci cand se sprijina in mana stanga, se mareste spatiul mental, caci rezolvarea esentiala se gaseste in prezentul actiunii intreprinse.

 

GAMBELE

 

Ambele gambe sunt sustinute de tibii, corect? Insa sunt oase care se rup adesea cand vinovatia nu mai poate fi suportata si cand persoana in cauza simte nevoia sa se antepedepseasca pentru a se simti vinovata. Gamba anterioara stanga simbolizeaza culpabilitatea, pe cand cea anterioara dreapta corespunde pedepsei (gandeste-te la parinti).

 

 

GATUL - frica

 

Energia fundamentala si radacina oricarei indrazneli care duce la succes, asta este frica. Esarfa pe care multi indivizi o innoada in jurul gatului, chiar daca nu au un motiv din punctul de vedere al climei, este o armura care ii apara de frica sau de angoasele irationale.

 

GENELE - compasiune

 

Acei ochi plini de mila, au nevoie de gene lungi si dese, ca sa poata retine lacrimile ce se aduna in coltul lor. Compasiunea te face sa te gandesti la ce anume? Eu cel putin, ma gandesc la o lucrare, nu arunc pensula de hartie, incerc sa ''lustruiesc'' pe cat pot, ca sa para ingrijita.

 

GENUNCHI - agresivitate ori supunere

 

Genunchiul drept apartine agresivitatii. Aceasta reprezinta deseori curajul celor lasi, atunci cand este prost gestionata. Genunchiul stang simbolizeaza supunerea, care nu este masca de carnaval a agresivitatii. Grija mare la persoanele care isi apleaca pe cat se poate de discret un genunchi atunci cand saluta, mama vitrega a Cenusaresei nu se compara cu ei, sunt pur si simplu agresivi si rai.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.