Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bug - tractor farm


AIM bauache

Recommended Posts

Nick-ul tau: baoke. 
Server: rpg1.b-zone.ro
Descrierea bugului: 1. Tractorul închiriat ramane cateodata incuiat, nu mai poti sa urci in el daca te-ai dat jos. Acest lucru mi se intampla de fiecare data cand esti in drum spre parcela (cand ai pornit cu el de la biz, inainte sa ajungi sa ari) si cateodata cand vrei sa ari din nou dupa ce ai terminat partea de cules, fiind nevoie de /forceincar de la admin, pentru ca altfel nu ai avea cum sa urci in el din nou... 

Mai ar fi o problema cu remorca, care daca se decupleaza, singura șansă sa o mai pui la loc ar fi sa te urci din nou in tractor, din cate am vazut se cupleaza singura, dar problema este ca nu te poti urca in el pentru ca e incuiat. 

 

2. Nu-i neaparat un bug, dar nu prea e roleplay. Cand plantezi (partea cu lopata) si cand uzi, poti trece peste animatiile respective folosind /pee. E un mic avantaj, te misti mai repede. La cules, cu lada, nu merge sa abuzezi de asta. 

Screenshot(s): Faza cu tractorul o patesc aproape de fiecare data, cred ca ati putea testa si voi, iar pe cea cu /pee la fel. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.