Jump to content

Miss and Mister B-Zone - Editia 5 a început. Te poți înscrie aici

Sign in to follow this  
KoppenIE

Primul teaser pentru conceptul Audi AI Trail Quattro: SUV-ul electric pentru off-road va fi prezentat în septembrie

Recommended Posts

466695l-610x390-b-2d79c0bf.jpg

 

Audi a publicat un teaser care anticipează lansarea unui concept pentru un SUV electric de off-road care va purta numele AI Trail Quattro. Prezentarea oficială va avea loc în septembrie la Frankfurt.

 

Audi va prezenta un nou concept electric cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt care va avea loc în luna septembrie.

Constructorul de la Ingolstadt a anunțat vineri că noul concept a primit numele Audi AI Trail Quattro și reprezintă o interpretare pentru un viitor SUV electric de off-road.

Cu această ocazie, Audi a publicat și un teaser cu partea laterală a conceptului, care scoate în evidență jantele de mari dimensiuni, formele pătrățoase ale caroseriei, dar și prin modul atipic în care se deschid ușile spate.

Audi nu a oferit niciun fel de detalii cu privire la platforma tehnică a noului concept, cu excepția faptului că aceasta este electrică, însă numele ales sugerează că vehiculul va fi echipat cu cel puțin un motor electric pe fiecare punte pentru a oferi tracțiune integrală.

De asemenea, este de așteptat ca noul concept să beneficieze de numeroase sisteme de asistență și sisteme autonome, pe lângă alte tehnologii moderne.

Audi AI Trail Quattro va deveni al patrulea concept al germanilor din gama AI, după Aicon, Elaine și Me.

 

SursaAici

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.