Jump to content

Continental analizează închiderea unor fabrici: “Toate diviziile vor fi revizuite”


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

847518l-610x390-b-678d44d9.jpg

 

Continental analizează varianta închiderii unor fabrici, inclusiv în Germania, ca parte a planului de restructurare a companiei. Informații anterioare arătau că furnizorul auto ar putea închide 9 fabrici, iar 4.000 de angajați vor rămâne fără locuri de muncă.

 

Scăderea profitului cu 40% în trimestrul al doilea, ca urmare a scăderii pieței din China și a investițiilor în dezvoltarea mașinilor electrice și autonome, a determinat o schimbare de strategie la Continental, firma căutând să își taie costurile cât mai mult și într-un ritm rapid.

Reorganizarea tuturor diviziilor este una dintre priorități, în timp ce presa internațională a scris că firma va închide un număr de 9 fabrici ale diviziei Powertrain, iar 4.000 de angajați vor rămâne fără locuri de muncă.

Continental nu a confirmat sau infirmat informațiile, însă un purtător de cuvânt a declarat că închiderea unor fabrici, inclusiv în Germania, este o variantă luată în calcul la momentul actual.

“Toate diviziile noastre vor fi revizuite, fără îndoială,” a subliniat oficialul Continental, citat de Reuters.

Șeful companiei declarase recent că declinul pieței va fi contracarat cu o serie de măsuri “riguroase”, care să sporească nivelul de competitivitate al Continental.

 

SursaAici

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.