Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

11 Years Together [RPG Events]


Kelton
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, Karther said:

La mulți ani B-Zone!

 

Nu are logică să scoți wanted-ul la joburile ilegale și să mai lași rapoartele obligatorii pe parcursul zilelor B-Zone. Dar... decizie 200 IQ.

Aia din PD vor avea de recuperat raportul săptămâna viitoare....mai rău de aia cu rank 1 ca ei iau 60fp dacă nu l fac. 

 

Dar pe alta parte, se face wanted frumos la eventuri le automate lcs și lms, deci as zice ca e un oarecare echilibru. 

 

P. S: Eu am revenit pe samp după o pauza de un an și pot spune ca "raportul pe datorie" nu e tocmai ceva la vedere, apare pe site la raport, dar explicații cum funcționează.. Nada, la regulamente generale nu apare, la regulament facțiuni nu apare, am găsit întâmplător când ma uitam prin istoric server updates. 

Edited by GigelDauPentruNasuK
Link to comment
Share on other sites

@Kelton

@Adi007

Dacă tot nu avem raport opțional

 

Noi ăștia din PD, cu Rank sub 4 in swat care avem voie doar după wanted 1-2 ce facem daca ăștia nu iau wanted când fac job? Fără ei nu exista wanted 1-2. SI totuși nu avem raport opțional

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Kelton said:

Am fost plecat din oraș de Vineri dimineață și până ieri seară la o nuntă și în vizită la familie, așa că nu v-am putut răspunde.

 

Am discutat încă de înainte de-a posta anunțul cu supervizorii legat de rapoarte și am decis de comun acord să lăsăm rapoartele de activitate obligatorii, fără să umblăm la ele, deoarece nu sunt deloc greu de realizat. Practic numărul de puncte la rapoarte a rămas același de dinainte de fuziune când numărul de jucători era mult mai scăzut și raportul se făcea ceva mai greu. Automat numărul crescut de jucători ajută la efectuarea raportului mult mai repede, unii făcându-l într-o singură zi. Scopul întregii fuziuni și a tuturor lucrurilor făcute recent a fost de-a avea activitate pe servere și lucruri de făcut, rapoartele și warurile fiind unele dintre aceste lucruri. Nu totul trebuie să se rezume la opțional.

 

PS: Am văzut inclusiv posturile legate de wanted. Se poate face inclusiv raportul de wanted pentru că există și alte modalități prin care jucătorii primesc wanted în aceste momente, mai ales că stau jumătate din timpul normal în jail.

nice

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.