Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Probleme la Salonul Auto de la Frankfurt: amenințări cu proteste masive împotriva industriei auto


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

238296l-610x390-b-3fc5a664.jpg

 

Salonul Auto de la Frankfurt care va avea loc în luna septembrie este amenințat cu proteste masive de un grup radical care a vandalizat deja peste 40 de mașini premium parcate la periferia orașului.

 

Organizatorii Salonului Auto de la Frankfurt se confruntă în acest an cu o serie de probleme de securitate din partea unui grup radical care s-a autointitulat "Rocks în the Gearbox" și care susține că luptă pentru protejarea mediului înconjurător.

Reprezentanții grupului au confirmat că sunt răspunzători pentru vandalizarea a peste 40 de mașini premium ale mărcilor Jaguar, Land Rover și Aston Martin din parcarea unui dealer de la periferia orașului Frankfurt, ca avertisment pentru organizarea salonului auto. Grupul a utilizat obiecte metalice pentru a sparge parbrizele și geamurile laterale ale mașinilor.

În plus, mai multe grupuri care susțin că luptă pentru protejarea mediului înconjurător, inclusiv Rocks în the Gearbox, au făcut apel la public să se alăture unui protest masiv programat în Frankfurt în 14 septembrie, în a treia zi pentru public a Salonului Auto.

"În două săptămâni, Frankfurt va lansa din nou o propagandă în care sistemul de transport care distruge mediul este lăudat. Vrem să expunem acest show pentru ceea ce este în realitate: un sistem de a face profit pe seama săracilor și cu prețul viitoarelor generații. Credem că este timpul să aruncăm pietre în cutia de viteze a capitalismului și a profiturilor din industria auto", menționează grupul într-un comunicat.

Organizatorii Salonului Auto de la Frankfurt au anunțat deja că vor avea controale de securitate mai severe decât de obicei la intrarea în salon, pentru a evita introducerea unor obiecte sau materiale periculoase în incintă.

 

SursaCLiCK

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.