Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Motorola One Zoom, lansat oficial


Madalin
 Share

Recommended Posts

1gMI7mw.jpg

 

Aşteptat şi în magazinele din România cu preţul de 1999 Lei, Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant.

Parte din seria Motorola One, noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze. Dispozitivul oferă nu mai puţin de patru camere foto la partea din spate: senzor principal de 48MP prevăzut cu stabilizare optică a imagini, senzor de 8MP cu zoom optic 3X şi stabilizare optică, senzor de 16 MP cu lentile ultra-wide pentru poze obţinute de aproape şi încă un senzor de 5MP pentru aplicarea efectelor de profunzime în pozele tip portret.

Motorola One Zoom include şi funcţie de captură pe timp de noapte, obţinută comutând senzorul principal de 48MP în modul quad-pixel. Concret, grupuri de câte patru pixeli adiacenţi sunt grupaţi pentru a funcţiona ca un singur pixel cu sensibilitate la lumină mult îmbunătăţită. Cumulat cu folosirea sistemului de stabilizare optică, pot fi obţinute poze la rezoluţie 12MP cu un bun nivel de claritate şi redare a nuanţelor de culoare.

Decupată din suprafaţa ecranului după modelul „picătură”, camera frontală oferă poze la rezoluţie 25MP.

Noul Motorola One Zoom va putea fi găsit şi în ofertele magazinelor din România începând cu data de 1 octombrie.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.