Jump to content

Miss and Mister B-Zone - Editia 5 a început. Te poți înscrie aici

Sign in to follow this  
Madalin

Nokia 7.2 şi Nokia 6.2 au fost anunţate la IFA 2019. Vin cu camere triple şi display-uri cu HDR

Recommended Posts

HQfl0WM.jpg

 

HMD Global a lansat la IFA 2019 două noi smartphone-uri mid-range din gama Nokia: modelele 7.2 şi 6.2, echipate cu camere foto triple. Acestea sunt foarte similare între ele atunci când vine vorba despre design-ul exterior, însă hardware-ul intern este diferit. Nokia 7.2 pare să fie un dispozitiv poziţionat undeva în gama „mid-range premium”, în timp ce Nokia 6.2 este un simplu „mid-range” obişnuit.

Ambele dispozitive sunt construite în jurul unui display FullHD+ cu notch în formă de picătură de apă, compatibil cu tehnologia HDR. Acestea beneficiază şi de aceeaşi baterie, cu capacitate de 3.500 mAh, cu încărcare prin USB Type-C şi echipate cu jack de căşti, ceva ce întâlnim din ce în ce mai rar pe smartphone-urile noi.

 

Nokia 7.2 are la bază un chipset Snapdragon 660 şi va fi livrat în două configuraţii: 4+64 GB şi 6+64 GB. Compania pare să se fi concentrat mai mult decât până acum pe performanţa camerelor foto, modelul 7.2 fiind echipat cu un senzor principal de 48 megapixeli cu lentile ZEISS şi tehnologia Quad Pixel, rezultatul fiind fotografii la 12 megapixeli la calitate mai bună, în special în condiţii de iluminare scăzută. Camera beneficiază şi de un senzor de 8 megapixeli cu obiectiv ultra-wide, cât şi de un senzor de 5 megapixeli pentru calcularea adâncimii.

 

Sursa

Edited by Madalin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Closed. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.