Jump to content

bug eveniment lcs


HERMENOTIS EGIPTEANU

Recommended Posts

Nick-ul tau:RPG4_HERMENOTIS.RT
Server:2
Descrierea bugului:la event lcs poti pur si simplu sa cazi in apa fara sa faci absolut nimic, nu conteaza daca stai pe loc, daca esti in miscare, pur si simplu exista riscul sa cazi in apa. deja e prea de tot cu evenimentele astea, la lms nu ti primesti premiul niciodata aici cazi in apa fara sa faci nimic, si nu cade unul singur, majoritatea cad la inceput cand d abea te spawneaza in masina.
Screenshot(s):https://imgur.com/a/8wSRGQP - primele 2 dovedesc ca am fost la event si ultima dovedeste ce am zis mai sus, normal daca era sa fii impins in apa cadeai cu tot cu masina in apa, nu singur, de asemenea daca masina explodeaza vei muri cu acel anim gen /fallback, asa cazi in apa de parca cineva iti respawneaza masina cu tine in ea.

a 2-a oara: https://imgur.com/a/3ZjAHqd

ar fi mai bine sa prelungiti evenimentele astea si dupa zilele b-zone, dupa ce se rezolva aceste buguri, ca numai evenimente n au fost.

Link to comment
Share on other sites

Pe scurt random se despawneaza mapa pentru unul, doi sau mai multi jucatori si cad in apa.

De asemenea ce am observat e ca, cand nu e bugu asta si raman 2 jucatori, de obicei serverul ii omoara pe amandoi si alege random castigatorul, daca asa trebuia sa fie e ok. 
La LMS cand raman de obicei 2 playeri dispare mapa si nu primeste nimeni premiul, se poate vedea in video: 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.