Jump to content

Thief simulator


KyubyZEM RPG
 Share

Recommended Posts

Thief Simulator

 

Simulatorul de hoți vă permite să trăiți din fantezia de a fi un criminal impulsiv cu foame de bani în timp ce pradați în umilul cartier din Greenview Street, înregistrând orice loot pe care îl puteți pentru o schimbă de numerar la magazinul dvs. local de amanet. Pe măsură ce eficiența dvs. de hoț se îmbunătățește, veți avea acces la gadgeturi mai sofisticate, cum ar fi ochelari de vedere de noapte și laptopuri de hacking și, de obicei, există mai multe opțiuni disponibile pentru a scoate un hoț, așa că depinde de jucători dacă doresc să-l îndrăznească și încercați să blocați ușa din față sau să vă strecurați în spate pentru a încerca să găsiți o fereastră deschisă.

Stealth-ul este crucial, deoarece nu există nicio opțiune de a tăcea chiriașii sau de a mitui poliția dacă ești prins. În schimb, trebuie să fiți atenți la fiecare acțiune, asigurându-vă că nu sunteți văzuți de trecători în timpul activității suspecte, precum ghemuirea în tufișuri sau purtarea unei bretele. Dacă observați lumini roșii și albastre care se învârt în direcția dvs., puteți alege să vă ascundeți sub un pat sau într-o haldă de afară, deși dacă vă simțiți în pericol pentru a vă risca, puteți face o pauză pentru mașina dvs. și încercați să vă îndepărtați. . Din fericire, prețul reținerii nu este unul abrupt, întrucât vă veți întoarce înapoi la ultimul punct de control și orice pradă colectată în timpul stintului eșuat va fi pierdută.

După un succes, sunteți calificat la performanța dvs. și primiți XP suplimentar în funcție de cât de competent ați fost ca hoț. Dacă ați spart o fereastră, ați alertat polițiștii sau ați plecat cu altceva decât un toaster și o cratiță, atunci este puțin probabil să primiți o mare parte din bonus. Câștigând XP și nivelând câștigați puncte de abilitate care pot fi investite în arborele de abilități pentru a debloca noi abilități, cum ar fi posibilitatea de a urca garduri și a camerelor de securitate în cutii poștale. Există o listă impresionantă de abilități care pot fi învățate, dar am găsit alegerea noastră în mare parte dictată de poveste, deoarece avem nevoie de anumite abilități pentru a progresa. Ne-am găsit la o răscruce la un moment dat, deoarece am vrut cu adevărat să ne îmbunătățim capacitatea de transport, dar, de asemenea, nu am vrut să trebuiască să măcinăm și să întârziem progresul nostru.

La baza de domiciliu, există un computer în care puteți cumpăra sfaturi înainte de jafuri, să îndepliniți cereri pentru alți infractori umbrosiți și să cumpărați articole noi, cum ar fi încuietori, lanterne și mănuși de urcare. În fila Rent-a-Thug poți să te asumi cu misiuni secundare care, de obicei, te văd că furi un articol specific sau distrugi bunurile prețioase ale cuiva pentru o recompensă în bani. Aceste misiuni se pot simți puțin repetitive, dar sunt un mijloc de nivelare dacă nu ați fost prea bine în timpul principalelor misiuni de poveste. Pe Blackbay puteți achiziționa câteva indicii utile despre proprietăți, cum ar fi rutine de chiriași, sfaturi de securitate și sugestii despre locații valoroase pentru loot. Acest lucru poate face lucrurile în mod semnificativ mai ușor, deoarece nu va trebui să spionați în tufișuri sau să verificați fiecare ușă, dar sfaturile costă.

Un lucru pe care l-am remarcat destul de repede este că AI-ul nu avea inteligență. Un alt lucru, faptele noastre păreau să nu aibă niciun impact asupra cartierului pe care l-am jefuit în fiecare seară. De exemplu, am vizat 110, 111 și 112 Greenview Street în trei nopți consecutive și nimeni nu s-a arătat suspect și proprietarul magazinului de amanet nici măcar nu arunca un ochi în timp ce lăsam telefoane, imprimante supradimensionate și obiecte decorative la el în fiecare zi. Ar fi fost grozav dacă ar fi fost mai multe consecințe pentru a fi leneș ca un hoț, cum ar fi unii chiriași care își ascund obiectele de valoare de frica de a nu fi jefuiți sau să instaleze noi sisteme de securitate după ce au fost loviți pentru prima dată.

Simulatorul hoÈilor

Trebuie să menționăm controalele de conducere, deoarece acestea se simt în special neplăcute și nu s-a simțit niciodată cu adevărat ca și cum am avea controlul vehiculului nostru atunci când ne deplasăm cu viteză mare. Ne-am trezit că trebuie să stropim constant la reparații, în timp ce trânteam în copaci și garduri și, din moment ce misiunile au eșuat automat dacă lovești un pieton, a trebuit să conducem cu durere încet, creșterea suspiciunilor și mai mult în timp ce ne-am îndepărtat de scena unui bâlbâit. . De asemenea, în ceea ce privește controlul lucrurilor, merită subliniat faptul că în prezent nu există niciun suport al controlorului, care desigur poate fi o durere pentru mai mulți jucători casual.

Se poate ca Thief Simulator să nu ne fi atras atenția atât cât am sperat inițial, dar este totuși o distracție suficient de distractivă plină de multă tensiune și alegerea jucătorului. Ne-am bucurat graba de a ne strecura în jurul nostru știind că avem doar câteva minute pentru a răsturna mărfurile și a evada nedetectate, iar vasta sa cutie de instrumente de gadgeturi deblocate ne-a oferit o mulțime de jocuri. Aspecte esențiale, cum ar fi AI și controalele de conducere, parcă s-ar fi putut face cu ceva mai multă muncă și am fost dezamăgiți de modul în care arborele de îndemânare s-a simțit în mare măsură dictat de misiunile de poveste. Merită să descoperiți articulația dacă căutați un titlu furtiv care nu se ia prea în serios, dar nu este probabil să câștigați noi fani ai genului.sursa

Edited by KyubyZEM RPG
Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, Andrew RPG1 said:

E interesant jocul, recomand

1.3. Orice comentariu la un subiect din secţiunea Jocuri video trebuie să fie concret şi să conţină cel puţin un argument, motiv pentru care trebuie să faceţi comentarii cât mai complexe şi să nu bateţi câmpii. Primesti 1 av.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.