Jump to content

Oscar 2020 - Phoenix și Sandler, șanse egale în cursa pentru cel mai bun actor


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

311728l-640x400-b-8feac849.jpg

 

Uncut Gems, în care Sandler este protagonist, a primit scorul maxim pe rottentomatoes.com

 

Competiția pentru cel mai bun actor la premiile Oscar din 2020 ar putea însemna șanse aproape egale la statuetă pentru Joaquin Phoenix și Adam Sandler, scrie revista Rolling Stone.

 

Starul lui Joker este considerat un candidat sigur la premiu, după ce prestația sa din Joker, filmul regizat de Todd Phillips, a fost aplaudată opt minute la rând la Festivalul de Film de la Veneția și a fost recompensată de majoritatea criticilor cu cronici elogioase.

 

Joker are acum nota 9,6 pe imdb.com și 85% aprecieri pozitive pe rottentomatoes.com (din 46 de păreri ale criticilor).

Pe de altă parte, Sandler a luat prin surprindere publicul cu interpretarea sa din drama polițistă Uncut Gems (filmul, produs, printre alții, de Martin Scorsese, a avut recent premiera la Telluride Film Festival).

 

Din comentariile criticilor, pelicula are acum scorul perfect pe agregatorul de film Rotten Tomatoes (100%). Aceștia au considerat că Sander a făcut cel mai bun rol din carieră în acest film regizat de frații Josh și Benny Safdie, în care joacă un personaj deloc agreabil, un patron de magazin de bijuterii, care face într-o zi un pariu extrem de riscant, ce-l poate costa totul.

 

Uncut Gems nu are, deocamdată, dată de lansare în România, însă Joker se va lansa la noi pe 4 octombrie.

 

Brad Pitt, pentru rolul din Ad Astra, Adam Driver, pentru rolul din Marriage Story și Matt Damon, pentru cel din Ford v Ferrari, sunt alți actori celebri cu șanse în cursa pentru cel mai bun actor la Oscar 2020. 

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.