Jump to content

Larry Crowne (2011)


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

  • O descriere a filmului:

Înainte de a fi demis, amabilul Larry Crowne (Tom Hanks) era angajatul model al unui hipermarket pentru care lucrase încă de când părăsise Marina. Dar acum, cu demisia în brațe, cu ipoteca neplătită și neștiind cu ce să-și ocupe timpul liber apărut pe neașteptate, Larry nu are altă variantă decât să asculte sfatul bunilor săi prieteni și vecini, Lamar (Cedric the Entertainer) și B’Ella (Taraji P. Henson) și să se întoarcă la școală, la colegiul de stat, ca s-o ia de la început.

 

Aici, Larry intră într-un grup pitoresc de studenți - din care fac parte și fermecătoarea Talia (Gugu Mbatha-Raw) și prietenul ei, Dell (Wilmer Valderrama) -, studenți care vin la cursuri cu scuterele și pe care îi unește speranța într-un viitor mai bun. Spre marea lui surprindere, Larry face o adevărată pasiune pentru profesoara lui de oratorie, Mercedes Tainot (Julia Roberts), care și-a pierdut înflăcărarea pentru profesorat, așa cum și-a pierdut-o și pe cea pentru soțul ei cel ratat, Dean (Bryan Cranston), dar pentru care Larry va deveni o permanentă sursă de inspirație.

 

Larry Crowne / Larry Crowne este un film despre modul în care dificultățile recesiunii actuale îl fac pe un om obișnuit să se reinventeze și să descopere o neașteptată șansă în viață. Larry Crowne, care are toate motivele să creadă că viața lui a ajuns într-un punct mort, va învăța o lecție importantă: când crezi că ai pierdut tot ceea ce aveai de preț, s-ar putea să descoperi un nou motiv pentru a trăi.

  • Trailer:

 

  • Poze:

Imagini pentru larry crowne

Imagini pentru larry crowne

Imagini pentru larry crowne

  • Părere personală: Un film mediocru. Nu recomand.
  • Sursa: Recenzie personală + Cinemagia
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.