Jump to content
Snugst3rr

Bug job Miner

Recommended Posts

Nick-ul tau: Snugst3rr
Server: RPG1
Descrierea bugului:

Cand intri in mina nu apar toate masinile jucatorilor prezenti la job, dar coliziunile sunt inca prezente. Se poate vedea in video ca in momentul in care intru in mina sunt 4 jucatori prezenti dar doar 2 masini spawnate, dar si ca Maff96 face drop la minereu intr-un loc in care nu se vede nicio masina. La 1:07 jucatorul xPunct face 5/5 minereuri si masina lui si a lui Maff96 se spawneaza si pentru mine. La fel se intampla si cu masina lui Misu.Andrei cateva secunde mai tarziu care se spawneaza pentru mine cand el face 5/5 minereuri.

 

Jucatorul w33.haa e in aceeasi situatie cand intra in mina si nu vede masina mea spawnata, iar cand vrea sa puna masina lui la aceleasi coordonate unde e parcata a mea apare coliziunea care imi arunca masina peste bariera. In mod normal, daca ar fi vazut masina mea spawnata si ar fi intrat in ea, aceasta nu ar fi sarit peste bariera. Se vede si faptul ca masina lui nu are niciun fel de damage exterior provocat in urma impactului cu masina mea, deci pentru el nu a fost inregistrat ca impact.

 

Probabil ca atunci cand 2 masini sunt pe acelasi loc sau cand se spawneaza o masina care nu e vizibila pentru toti jucatorii se creaza si bug-ul prin care masina cade prin textura.

 

De la minutul 2 incolo tot ce poti sa vezi e ca nu sunt admini care sa ma ajute cu un teleport pe partea cealalta. Majoritatea sunt afk desi e ora de varf pentru server...
Screenshot(s):

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se incearca o rezolvare la urmatorul update. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.