Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Atac la Ford Ranger Raptor: viitorul pick-up pregătit de Hyundai ar putea avea o versiune de performanță N


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

846139l-610x390-b-920ba646.jpg

 

Conceptul Hyundai Santa Cruz Crossover va sta la baza unui pick-up de serie. Conform șefului diviziei Hyundai N, viitorul model ar putea primi și o versiune de performanță care să "atace" actualul Ford Ranger Raptor.

 

La începutul anului 2015, Hyundai prezenta conceptul Santa Cruz Crossover (foto) în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Prototipul constructorului asiatic a fost desenat având la bază o nouă filozofie de design și a fost gândit special pentru "cei care sunt în căutarea aventurii".

 

La finalul anului trecut, reprezentanții Hyundai au declarat că prototipul Santa Cruz Crossover va sta la baza unui viitor model de serie. Informația a fost oferită de Luc Donckerwolke, șeful departamentului de design din cadrul Hyundai.

Conform unor surse apropiate, pick-up-ul pregătit de constructorul asiatic va fi prezentat în cursul anului viitor, urmând ca debutul comercial să aibă loc în prima parte a anului 2021. Mai mult decât atât, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Albert Biermann, șeful diviziei Hyundai N, a declarat că producătorul sud-coreean ar putea veni pe piață și cu un pick-up de performanță.

"Trebuie să vă așteptați la orice din partea Hyundai și Kia. Orice este posibil. Nu există restricții", a declarat reprezentantul diviziei de performanță.

În cazul în care Hyundai va lansa un pick-up de performanță, acesta va încerca să "fure" din clienții lui Ford Ranger Raptor.

În cadrul aceluiași interviu, oficialul diviziei Hyundai N a confirmat că anul viitor vom face cunoștință și cu o versiune de performanță dezvoltată având la bază hatchback-ul subcompact i20.

 

SursaAici

Edited by KoppenIE
Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.