Jump to content

Președintele Autorității Electorale Permanente poate acorda premii


.Aku
 Share

Recommended Posts

Președintele Autorității Electorale Permanente poate acorda premii.

 

În Monitorul Oficial nr. 728 din 4 septembrie 2019 a fost publicat Ordinul nr. 992/2019 privind stabilirea diplomelor, premiilor și distincțiilor acordate de președintele Autorității Electorale Permanente.

 

Ordinul prevede următoarele diplome, premii și distincții acordate de președintele AEP:
I. Diplome:
1. diplomă de merit – se acordă personalului care a participat direct la obținerea unor rezultate deosebite în activitatea Autorității Electorale Permanente (Autoritatea);

 

2. diplomă de onoare – se acordă persoanelor fizice și juridice, române sau străine, pentru activitatea desfășurată în domeniile de competență ale Autorității.

 

II. Premii:
1. premiul de excelență – se acordă persoanelor fizice și juridice, române sau străine, pentru realizări de excepție în domeniile de competență ale Autorității;
2. premiul anual al Autorității Electorale Permanente – se acordă unei singure persoane, fizice sau juridice, dintre cele care au obținut premiul de excelență.

 

Preluat de pe: lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Aku locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.