Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Vom avea o procedură de anulare a obligațiilor de plată!


dabro.pdf
 Share

Recommended Posts

Image result for anaf

 

Ministerul Finanţelor Publice a publicat Proiectul de ordin al preşedintelui ANAF pentru aprobarea procedurii privind stabilirea din oficiu a impozitului anual pe veniturile persoanelor fizice, precum şi a modelului şi conţinutului unor formulare.

 

Prin Ordonanța Guvernului nr. 6/2019 au fost instituite măsuri de acordare a unor facilități fiscale în funcție de valoarea obligațiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018, referitoare la:

 

• restructurarea obligațiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018 în cuantum mai mare sau egal cu un milion lei, precum şi a obligaţiilor bugetare accesorii, pentru debitorii persoane juridice de drept public sau privat, cu excepţia instituţiilor publice şi a unităţilor administrativ-teritoriale, aflaţi în dificultate financiară şi pentru care există riscul intrării în insolvenţă;

 

• anularea accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale restante la data de 31 decembrie 2018, pentru debitorii care nu fac obiectul măsurii de restructurare, astfel:

 

– persoane juridice, persoane fizice sau entităţi fără personalitate juridică, care la data de 31 decembrie 2018 inclusiv au obligaţii bugetare principale restante administrate de organul fiscal central sub un milion lei;

 

– persoane fizice sau entităţi fără personalitate juridică, unităţi administrativ-teritoriale sau subdiviziunile administrativ-teritoriale ale municipiului Bucureşti ori instituţiile publice, care au obligaţii bugetare principale restante la data de 31 decembrie 2018 de un milion lei sau mai mari.

 

www.lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.