Jump to content

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric


Madalin
 Share

Recommended Posts

NQSG74w.jpg

 

Șeful departamentului de dezvoltare al gigantului german Daimler a anunțat o decizie majoră: concernul auto abandonează investițiile în motoarele pe benzină și motorină și se concentrează pe dezvoltarea automobilelor electrice.

 

Anunțul a fost făcut în publicația de specialitate Auto Motor und Sport de Markus Schaefer, oficialul companiei care produce autovehiculele Mercedes. El a detaliat planurile companiei, spunând că investițiile se vor concentra asupra bateriilor și automobilelor electrice.

 

Generația actuală de motoare cu combustie internă va rămâne însă în producție pentru o perioadă nespecificată, dar focusul companiei e mașina electrică, având în vedere obiectivele Germaniei și ale UE pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

 

Daimler este ultima dintr-un șir de companii care au anunțat că se concentrează pe automobilele electrice, scrie Auto Motor und Sport, amintind de Volkswagen și Volvo.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.