Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Veste mare de la Digi pentru clienți: cum primești gratis un Samsung Galaxy S10


Madalin
 Share

Recommended Posts

nRcgveS.jpg

 

Digi vrea să știi de aplicația prin care ai acces la conținut oriunde ești. Și pentru asta a pregătit un Samsung Galaxy S10 și un concurs. E destul de simplu să participi și să câștigi acest telefon.

 

Pentru aplicația Digi.Online, grupul Digi | RCS-RDS a anunțat că în aceasta va integra cele mai noi producții HBO. Aplicația în noua versiune e disponibilă din 17 septembrie.

 

Odată cu acest moment oferă și o serie de facilități pe gustul cinefililor și al iubitorilor sporturilor. Odată cu categoria distinctă detaliată mai sus, sunt și câteva premiere notabile. Astfel, în septembrie ai: Jaf cu clasă (Ocean’s 8), Glass, Holmes și Watson, Prafuri (Snowfall) sau The Deuce.

 

Cum câștigi de la Digi un Samsung Galaxy S10

Vestea care te-ar putea interesa mai mult e că poți câștiga un telefon premium de la Samsung. Digi îl oferă la un concurs special. Ce trebuie să faci e să activezi aplicația Digi.Online, să ai extraopțiunea Maxpak și așa intri automat în tombolă pentru un Samsung Galaxy S10.

 

Pe pagina dedicată pusă la dispoziție de operator, vezi ce trebuie să completezi ca să dovedești că bifezi toate cele de mai sus.

 

La nivel de conținut, în această aplicație, ai peste 60 de canale TV, poți urmări de pe cinci dispozitive în același timp, iar Maxpak e un pachet care îți aduce: HBO, HBO2, HBO3, HBO Go (serviciul de streaming al companiei) și cele două Cinemax.

 

Mai trebuie să știi că, în primă fază, aplicația este disponibilă pentru Android și desktop. În următoarele săptămâni va fi disponibilă și versiunea iOS pentru iPhone. Accesul în aceasta este gratuit pentru clienții Digi TV și Digi Net (servicii cumulate). Conținuturile din extraopțiuni sunt accesibile doar abonaților care le-au activat.

 

Campania prin care poți câștiga telefonul se derulează între 17 și 30 septembrie. Mai ai circa o săptămână să profiți de ea.

 

Sursa

Edited by Madalin
Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.