Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Revenire in STAFF - Admins Only


SaRtOR
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor,

 

Deoarece în ultima perioada primim tot mai multe mesaje pe aceasta tema am luat decizia ca în perioada 25.09.2019 - 27.09.2019 sa oferim șansa de revenire a jucătorilor ce au părăsit recent echipa adminilor.

 

Cerințe minime: 

- Maxim 6 luni de când jucătorul și-a pus demisia din funcția de admin ( NU se aplica pentru persoanele ce au fost degradate pentru inactivitate neanunțata / activitate slaba s.a.m.d.p)

- Minim Admin Nivel 2

 

**Ne rezervam dreptul de a face excepție de la regula de mai sus în cazul în care adminul în cauza a avut o activitate foarte buna înainte de demitere pentru motivele specificate mai sus.

 

Tot ce trebuie sa faceți este sa deschideți un ticket pe forum urmând ca sa primiți un răspuns cât de repede posibil. Vreau sa înțelegeți ca nu este o șansa de revenire garantata, urmează sa avem un număr limitat de locuri disponibile. Prin aceasta decizie speram sa oferim tuturor jucătorilor ce doresc sa revină în STAFF o șansa egala.

 

ACEST TOPIC ESTE DESTINAT JUCĂTORILOR DE PE RPG1 (INCLUZÂND FOSTUL RPG3)

 

 

PS: Orice cerere făcută după ziua de vineri, 27.09.2019 ora 22:00 o sa fie automat respinsa. 

Edited by SaRtOR
Link to comment
Share on other sites

  • SaRtOR pinned and locked this topic

Dupa ce-am verificat aplicațiile pentru revenire in STAFF impreuna cu 4 admini (2 RPG1 / 2 RPG3) am ajuns la decizia ca persoanele ce urmează sa primească o noua șansa în STAFF sunt: 

 

iXcWzy6.png

 

Am dat hide la părerile colegilor în poza de mai sus pentru a evita orice discuție. 

 

 

Mult succes cu funcția si bine ați revenit. 

 

Link to comment
Share on other sites

Suntem in cautare de noi adminii ce doresc sa revina in STAFF, detalii accesand http://forum.b-zone.ro/support  -> image.png

 

image.png

 

 

IMPORTANT: LA ACEASTA SESIUNE DE REVENIRI OFERIM POSIBILITATEA FOSTILOR ADMINI CE AU RENUNTAT LA ACEASTA FUNCTIE ACUM MAI PUTIN DE 2 ANI (CEL TARZIU IN DATA DE 01.09.2019)!

 

 

Mult succes tuturor!

Edited by SaRtOR
Link to comment
Share on other sites

Salutare,

Suntem in cautare de noi persoane ce doresc sa revina in STAFF (pentru functia de Admin Nivel 3). In momentul de fata suntem in cautare de doi admini.

 

Cerinte minime:

- Minim Admin Nivel 3
- Sa fi renuntat la functie cel tarziu acum doi ani de zile (cel tarziu pe data de 05.01.2020)

 

 detalii accesand http://forum.b-zone.ro/support  -> image.png

 

image.png

 

 

Mult succes tuturor

Edited by SaRtOR
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.