Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Gabi Mureșan, acuzații grave despre ultimul campionat câștigat de FCSB: „Ni s-a furat un titlu, a fost vândut! Am auzit că unii au luat bani, probabil de la Gigi Becali”


XeENonAnD
 Share

Recommended Posts

Gabi Mureșan, 37 de ani, fost jucător reprezentativ al celor de la CFR Cluj, a lansat o serie de acuzații grave despre sezonul în care ASA Târgu Mureș, club pe la care a trecut în ultimii ani ai carierei, a pierdut titlul la mustață în fața FCSB-ului.  Într-o parcurgere prin timp a celor mai importante momente ale carierei sale, Gabi Mureșan a evocat sezonul 2014-2015, în care echipa sa a ratat campionatul în ultima etapă, deși fusese lider în ultimul segment al sezonului.   

„Cel mai urât moment a fost cel când ni s-a furat un titlu. Nu știu dacă l-am ratat noi, pentru că acolo sigur ceva nu a fost în regulă.

 

 

                                                                                             9276.png.7d95bd3a1b52201c444a5472932d3ee6.png

 

 

Le-aș zice la toți în față dacă aș fi sută la sută. Dar nu am dovezi clare că unii au fost blat! Sunt convins sută la sută că nu a fost curat. Titlul acela ori a fost vândut, ori s-a întâmplat altceva 

513172-muresan.thumb.jpg.475335292f439cf32803b15b7ec587f4.jpg Eu nu acuz pe nimeni, dar au fost niște lucruri acolo în ultimele etape foarte dubioase. Nu mă refer doar la ultimul meci. Mă refer la ultimele 4-5 partide, după ce am bătut Steaua la București. Până atunci noi nu pierdeam nicăieri și am pierdut și la Mediaș, și la Astra, și cu Oțelul acasă! Și nu mă refer la greșeală de fundaș sau de portar, mă refer la ratări de la un metru de linia porții. Și cu Galațiul la fel, am mai avut două penalty-uri pe care nu ni le-a dat arbitrul Dar eu nu zic de arbitru că a fost împotriva ASA-ului, eu spun de ai noștri. Ceva nu a fost în regulă cu unii dintre colegii mei. 

El a dat bani și în 2008, când am luat titlul cu CFR Cluj după meciul cu U Cluj, dar atunci a fost clar altceva. A dat bani lui U Cluj ca să joace corect cu CFR! Nu pentru altceva”, a spus Gabi Mureșan.

                                          Steaua_svg.thumb.png.cf75ff2996fba5a88a39b36c6b5f0348.png                                                                 

Sursa: gsp.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.