Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Keanu Reeves a numit scenariul următorului Matrix „foarte ambițios”


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

244071l-640x400-b-0186b38a.jpg

 

Lana și Lilly Wachowski, creatorii seriei Matrix, revin la cârma noii pelicule

 

Unul dintre cei mai doriți actori ai momentului - pe care Marvel și DC se întrec să îl tenteze cu roluri de prim-plan în producțiile lor – Keanu Reeves așteaptă revenirea în franciza care l-a adus, acum 20 de ani, în atenția publicului. Starul de 55 de ani a citit deja scenariul noului film Matrix și, fără să divulge ce conține acesta, s-a arătat extrem de încântat de ceea ce îl așteaptă pe Neo în continuare.

 

Reeves a numit scenariul, într-un dialog cu publicația Entertainment Weekly, „foarte ambițios”. ”Așa cum trebuie să fie!”, a mai adăugat el.

 

Lana și Lilly Wachowski, creatorii seriei Matrix, revin la cârma noii pelicule (se ocupă și de scenariu, dar și de producție).

 

Warner Bros. Productions și Village Roadshow Pictures au confirmat în august și revenirea lui Carrie-Anne Moss în rolul lui Trinity. Nu se știe deocamdată dacă Laurence Fishburne va relua partitura lui Morpheus, cu toate că unele zvonuri au indicat faptul că realizatorii au organizat audiții pentru o mai tânără versiune a căpitanului lui Nabucodonosor.

cinemagia.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.