Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Stallone va juca într-o producție originală. Următorul său rol va fi de supererou


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

675352l-640x400-b-e1e52878.jpg

 

Filmul se va numi Samaritan și are deja o dată de lansare

 

După ultimul film Rambo - Rambo: Last Blood poate fi văzut din 20 septembrie și în cinematografele noastre – Sylvester Stallone lasă în urmă sequel-urile și reboot-urile și se pregătește pentru un rol inedit pentru cariera sa. Potrivit deadline.com, el va juca în Samaritan, ce a fost descris drept un proiect original, ce vine cu o abordare diferită a genului cu supereroi.

 

Filmul va fi regizat de Julius Avery (Overlord) și va avea în centru un tânăr aflat în căutarea unui erou legendar, cu puteri supranaturale, despre care nu se mai știe nimic de 20 de ani, dispărând brusc după un eveniment tragic. Scenariul îi aparține lui Bragi F. Schut (Escape Room). Producția, sub egida MGM, va începe anul viitor, lansarea fiind anunțată pentru 20 noiembrie 2020.

 

Pe lângă rolul eroului cu superputeri, Stallone va fi și producătorul lui Samaritan, prin casa sa de producție, Balboa Productions, înființată anul trecut (și al cărui prim titlu din portofoliu a fost chiar Rambo: Last Blood). Printre următoarele proiecte ale Balboa Productions se află și un film despre viața boxerului Jack Johnson, care a devenit primul campion de culoare la categoria grea în vremurile în care „legile Jim Crow”, îndreptate împotriva afro-americanilor, erau încă active în Statele Unite.

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.