Jump to content

Analiza lui Ilie Dumitrescu: ”FCSB va arăta foarte bine, îmi place!” Avantaje pentru Bogdan Vintilă


S e b i
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:METALOGLOBUS-FCSB, CUPA ROMANIEI (26.09.2019)

 

 

Roș-albaștrii s-au calificat în optimile Cupei României, după un meci fără poveste cu divizionara secundă antrenată de către Marius Măldărășanu, dar Ilie Dumitrescu a găsit destule motive și argumente pentru a analiza cum arată echipa în mandatul de până acum al lui Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani). Expertul Digi Sport este convins că roș-albaștrii vor avea evoluții din ce în ce mai bune de acum înainte.

 

Fostul mare fotbalist a făcut o analiză a echipei sale de suflet, după șase meciuri cu noul antrenor pe bancă. ”Am văzut lucruri pozitive! Am văzut la Craiova, cu Viitorul și iată că echipa nu a primit decât un gol, pentru că meciul de la Mediaș nu se pune.

Abia venise de o zi. Deci, este încă un meci fără gol primit, ceea ce contează foarte mult. Dar, la Craiova și mai apoi cu CFR, două meciuri puternice, echipa n-a primit gol”, și-a început "dizertația" Ilie Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.