Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

”Merităm să ne rupă căpățânile!”. Cosmin Matei, după rușinea suferită de Viitorul în Cupa României


S e b i
 Share

Recommended Posts

cosmin matei viitorul

 

 

 Cosmin Matei era extrem de dezamăgit, dar și uluit în egală măsură de eliminarea deținătoarei en-titre a trofeului din Cupa României. Fotbalistul celor de la Viitorul a spus că după o astfel de prestație el și colegii săi nu au niciun fel de scuze.

”Este o zi neagră în istoria acestui club, învățat cu performanța. Nu-mi vine să cred, am jucat foarte, foarte, prost, azi. Nu înțeleg ce s-a întâmplat, nu l-am tratat de sus (n.r. - meciul). Nu avem nicio scuză, nici că nu a fost Mister, nici terenul. Noi trebuia să dominăm de la un capăt la altul”, a spus Matei, la flash-interviul de după meci.

 

Cosmin Matei, după rușinea suferită de Viitorul: ”De acum trebuie să vorbim doar pe teren!”

 

Chestionat dacă altul ar fi fost rezultatul cu Gică Hagi pe bancă, suspendat două etape, Matei a replicat: ”Poate ar fi fost bine. Merita să ne rupă căpățânile, după o astfel de prestație! Trebuie să o luăm acum de la zero și să vorbim pe teren, pentru că nu e de ajuns să vorbim doar în afara lui”, a mai spus Matei.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.