Jump to content

Cristi Manea, declarația serii, după Metaloglobus - FCSB 0-2: "Sincer, putem lua campionatul"


S e b i
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:METALOGLOBUS-FCSB, CUPA ROMANIEI (26.09.2019)

 

FCSB e ultima echipă care s-a calificat în optimile Cupei României, iar Cristi Manea a debutat pentru roș-albaștri. Fundașul de 22 de ani a fost chiar integralist, iar la final a fost atât de entuziasmat încât a oferit declarația serii. Manea crede cu tărie că FCSB poate lua și campionatul.

"Sincer, cred că putem să luăm și campionatul și Cupa. Mai e mult de jucat, e lung campionatul, mai sunt 30 de etape, oricum în play-off se va decide. Avem un lot valoros și vom lua fiecare etapă în parte. (..)

 

Da, de ce nu? Am demonstrat-o în meciul trecut, cu ei (n.r.: CFR Cluj), cred că am jucat mai bine. Se vor injumătăți punctele și ei au program mai greu, noi avem mai ușor. Dar trebuie tratate serios meciurile. Astea ușoare sunt mai grele decât derbyurile. Suntem FCSB și eu așa știu, că la FCSB trebuie să ia și Cupa și campionatul. Joc fotbal, fac ce îmi place, dau sută la sută și ne batem", a precizat Manea.

 

Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.