Jump to content

NU INTRA MASINA IN CHECKPOINT


Kane

Recommended Posts

Nick-ul tau: KANE.
Server: RPG1
Descrierea bugului: FAC car cjacker skill 5, imi iau wanted 6 no drept, stau o ora in jail pe timpu mine si nici macar nu pot livra masina ca nu intra in checkpoint. Pana atunci mergea, dupa a mers, da la tura aia NU INTRA. SI NU E DE LA MINE, e de la server!
Screenshot(s): https://imgur.com/a/2elDjn1

Link to comment
Share on other sites

Nu prea cred că avem cum rezolva un bug care are loc extrem de rar deoarece în majoritatea cazurilor e imposibil să găsești problema. Problema poate fi pur și simplu una de la joc în sine, să te vadă că ai avea desync sau știu eu ce.


Singurul lucru care se putea face era să-ți seteze un admin jail 0 la momentul respectiv.

Link to comment
Share on other sites

Si eu am aceiasi problema.Chiar de iau sau nu task-urile devin invizibil iar un checkpoint ales nu dispare.Am incercat sa joc si cu moduri si fara.Am si versiunea Hoodlum si cea de pe steam a jocului degeaba.Nu gasesc nicio rezolvare.Patesc ca si Kane.si nu cred ca e de la joc.

Link to comment
Share on other sites

Aia a fost singura data cand am patit. Da normal ca m-am enervat ca era ultima cursa si terminam, plus ca am mai stat si jail, noroc ca erau avocati ca stateam o ora degeaba.

Si adminu m-a ajutat cu respawn, adica m-a dat la HQ si aia a fost toata interventia.

Link to comment
Share on other sites

@Kane E un bug rar la care nu am gasit inca rezolvarea, apare foarte rar.

Cand ti se va mai intampla, tasteaza comanda /cpdebug si fa un SS la mesajul care iti va aparea in chat in urma tastarii comenzii, dupa care revino cu un topic nou la bug reports, mersi :).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.