Jump to content

Sugestii - Editia 1


Kelton
 Share

Recommended Posts

ro32.png

 

În această secțiune se vor posta sugestiile voastre pentru serverele de sa-mp.

 

Cum funcționează secțiunea?


Va exista un singur topic deschis la un moment dat în care orice membru cu minim 50 de posturi va putea face o sugestie.

Sugestiile pot fi votate pe urmă pozitiv sau negativ folosind sistemul de reputație/reacții.

Cele mai votate vom să încercăm pe cât posibil să le includem în cele mai noi update-uri.

 

Reguli:

  • sugestiile care nu sunt rezonabile din punct de vedere administrativ precum „toți jucătorii să primească gold moca” nu vor fi implementate indiferent câtă reputație pozitivă primesc.
  • sugestiile făcute la mișto sau care au un conținut inadecvat vor fi ascunse/șterse iar utilizatorii sancționați cu warn/suspend.
  • topicul de sugestii nu este unul de discuții, dezbateri, dat cu părerea; posturile de genul vor fi ascunse/șterse iar utilizatorii sancționați cu warn/suspend.
  • încercați pe cât posibil să nu repetați sugestii deja făcute de alții, aceste posturi vor fi ascunse/șterse iar utilizatorii sancționați cu warn/suspend dacă continuă să facă acest lucru.
  • stafful va monitoriza sugestiile făcute și le va implementa pe cele care consideră că merită implementate dintre cele mai votate, fără a oferi un răspuns fiecărui utilizator în parte pentru sugestia pe care a făcut-o.
  • pentru a încerca să implementăm mereu cele mai curente și mai dorite sugestii vor exista mai multe ediții a topicului cu sugestii; ex: ținem topicul Ediția 1 deschis timp de-o săptămână pentru a putea sugera și vota, după care îl închidem și implementăm sugestiile dorite; după un timp deschidem topicul Ediția 2 și tot așa.

 

uk32.png

 

In this section you can post your sa-mp related suggestions.

 

How does the section work?


There will be one open topic at a given time in which any member with at least 50 posts can make a suggestion.

Suggestions can be voted using the positive or negative reputation/reaction system.

The most voted suggestions we will try as best as possible to include them in the newest updates.

 

Rules:

  • unreasonable suggestions from an administrative points of view as „ass players get free gold” will not get implemented no matter how much positive reputation they get.
  • suggestions made out of mockery or with inappropriate content will be hidden/deleted and the user punished with warn/suspend.
  • the suggestion topic is not a discussion one, a debate one, to tell your opinion; such posts will be hidden/deleted and the user punished with warn/suspend.
  • try as best as possible not to repeat suggestions already made by others, these posts will get hidden/deleted and the users punished with warn/suspend if they continue to do so.
  • the staff will monitor the suggestions and will implement those that it considers best from the most voted, without offering an answer to each individual player that made a suggestion.
  • to try to always implement the most current and wanted suggestions we will make multiple editions for the suggestion topic; ex: we keep the Edition 1 topic opened for a keep so you can suggest and vote, after which we close it and implement the wanted suggestions; after that we open Edition 2 and so on.

 

 

Edited by Kelton
Link to comment
Share on other sites

 Salut, @Kelton, trebuie sa facem sugestii pentru server sau pentru forum, daca trebuie pentru server ar fi bine venit un nou job, cum ar fi pizza boy sau pilot de avion, macar sa se bage un job nou ca nu  s-a mai bagat de mult timp.

Are dreptate @TLG adi17 cu tunning-ul dai o suma foarte mare si propietarul primeste foartr putin, am spus sa dau edit ca unii nu ajung pana la pagina 4, +1 va rog.

Edited by AdrianYourSnowPet
Link to comment
Share on other sites

Orele la licente sa fie marite, sau sa nu se scurga daca nu folosesti licenta respectiva

Chat special pentru membrii vip sau aia de lvl 100

Sa fie ceva legat de trenuri un job cv sau o inchiriere

Sa fie un sistem de cazier pentru aia din pd sau o factiune ceva

Sa folosesti arme fara licente ilegal

 

Link to comment
Share on other sites

Propun ca doar adminii să poată să facă evenimente, momentan sunt multe evenimente și merg putini jucători la ele, deci interesul pentru ele a scăzut, chiar și la evenimentele de 1kk se strâng maxim 50 jucători. Mai bine evenimente odată pe zi făcute de admini și unde o sa se strângă mai mulți jucători, decât multe și unde abia se strâng câțiva. Legat de helperi că nu o să mai aibă cum sa își facă "raportul" din evenimente, să se mărească level de dat /n, sunt multi jucători care se apuca de server iar și nu pot sa /n pentru că au level mai mare de 20, multi ne dau report și ne intreaba.

Link to comment
Share on other sites

I want to make a suggestion a take it from a movie named the purge . I will let you first watch this video .
I think that making everything shutdown and make an announcement like this with the siren and allowing everyone to make illegal jobs and rob ... is an exciting new thing . maybe a good idea for Halloween . +1 if you like the idea . 

Link to comment
Share on other sites

Website Message Suggession:

 

We can send message to players on website. Sometimes we need to contact a player who is inactive in game. And we don't know about his forum name or fb or any pther contact method so sending a message on website is quite easier to access a player. If player is imactive in game and we send him message on website he might get notified X sent you message and after that we can easily communicate. 

 

 

Faction Oriented Jobs:

 

Advance the server with Faction oriented jobs like a player in police department automatically have a detective job . Ttc member will have car mechanic and gangsters have arms dealer  as a primary job.

Just like now in last update a detective can do farm job also. on the same way a police officer will have detective job as a primary job and he can took anysecondary legal job like quarry or transporter as he wish. this will be behave like professional.

Now marathon is introduced on server so i thought a player must have primary Faction oriented job and secondary job. So it will be easy for a player to manage marathon and activity report.

Civilians can take any secondary job.

Edited by A K K I
Link to comment
Share on other sites

O propunere foarte buna din punctul meu de vedere ar fii automatizarea warurilor. Cum este si raportul la alte factiuni ar fii frumos sa fie asa si la mafii, munca liderilor ar fii usurata tinand cont ca acum e munca de chinez la evidente, amenzi, sanctiuni etc. Sa se faca sistem de invoiri pe website, sistem de amenzi automat.

Link to comment
Share on other sites

Propun ca levelele să ofere o diferență pentru că după ce faci level pentru cont premium permanent nu mai au alte beneficii. Propunerea:

Să se dea 1% job boost la fiecare 5 /buylevele, apoi la 20 /buylevele să se dea și 1% rob boost, pentru că în momentul de față un player de Level 150 nu are beneficii mari față de unul de Level 100.  (am dat niște exemple) Și să se vadă pe /stats cât boost rob/job ai. 

Propun și ca membrii de clanuri de rank 6 să poată invita prin /claninvite doar membrii cu aplicația acceptată pe website. 

Edited by Alecsqqq
Link to comment
Share on other sites

Salut,

1) Propun sa se scoata comanda [/clanresign] si sa se creeze un sistem de demisii pe website ( la clanuri). Asa jucatorii nu si-ar mai bate joc de clan-urile jucatorilor.
2) Multi jucatori cred ca au acelasi tip de masina de 2-3 ori ( cum am eu 4 nrg-uri). Ar trebuii cand ai mai multe vehicule de acelasi tip sa se numeasca NRG_1, NRG_2 etc.  Sau macar cand dai [/v] pe vehiculul respectiv sa iti spuna exact unde a fost parcat.

O zi buna! Un +1 multumesc.

Edited by South lamporo
Link to comment
Share on other sites

Propun automatizarea sistemului de rank-up complet, să nu se mai primească rank de la lider și să existe 2 perioade diferite (lider / automatic). Dacă îndeplinesc conditiile minime (zilele necesare) să fie automat, mi se pare mai decent.

 

Să nu se mai primească kick după 30 minute afk fără sleep. Nu suntem 1000 playeri constant deci n-are rost.

 

Micșorarea numărului de ore pentru aplicatiile de Helper când vor fi deschise.

Propun mărirea numărului de sloturi la toate facțiunile pașnice.

 

Cererile de învoire să fie mutate pe panel, e cel mai practic pentru a se ține o evidență perfectă.

Link to comment
Share on other sites

1. Sa adaugati interioare noi (gen alea de pe servere RP, nu vreau sa fac reclama.).

2. Orele licentelor sa fie scazute la 100 ore. Eu nu inteleg cum isi fac instructorii raportul.

3. Modificarea jobului trucker. Sa fie mult mai interactiv, sa trebuiasca sa incarci / descarci marfa. Poate sa trebuiasca sa ne cumparam tirul, remorca proprie.

4. Inloc de /sms si /call sa se adauge comanda /phone si sa apara un telefon interactiv intr-un colt.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Am văzut ca s-a mai discutat despre ideea de joburi secundare, propun ca joburile unde nu este comanda /work sa fie considerate joburi secundare (detectiv, avocat, pickpocket, mecanic, arms dealer - doar daca deține skill 5), iar orice jucator sa poată deține 2 joburi, dar minim unul dintre ele sa fie secundar.

 

Clanuri: R6 in clanuri sa poata da Clan warn si invite in clan. In cazul in care spuneti ca se vor face abuzuri, va înșelați. Membri de Rank 6 trebuie sa fie persoane de încredere. Sunt sigur ca multi si-ar dori 2-3 persoane de Rank 6 care sa-i ajute. 

Tot la clanuri propun un istoric cu cei ce iau materiale/droguri din seiful clanului, asemănător cu sistemul de la factiuni, iar la acel istoric sa aiba acces liderul.

Edited by MihaiTmn
update
Link to comment
Share on other sites

Propun sa se adauge un sistem cu ajutorul caruia sa vezi consumul vehiculelor, in functie de viteza, vehicul, etc. 

 

Propun ca la masini sa fie nevoie sa le faci o revizie la 10.000km, iar in functie de cand este facuta fiecare vehicul sa aiba o durata de viata.

Edited by TheTom
Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
  • Kelton unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.